Måtteservice

Vi tilbyder måtteservice, via vores mangeårige samarbejdspartner. Vi sikrer jer de bedste priser og den bedste service.

Måtten holder på støv, skidt og væde og sikrer renere gulve. Vores måtteservice skåner samtidig jeres gulve for unødigt slid og sidst men ikke mindst giver det jeres kunder et indtryk af renere indgangspartier etc.

Gode råd før beslutningen

Har I særlige ønsker til design og funktion, tager vores rådgivere højde for dem. Det sikrer jer en optimal løsning for måtternes placering, størrelser og antal, og vi afstemmer skifteintervallerne efter årstiderne og belastningen.

Som nye efter hver vask

Måtterne er af højeste kvalitet, de er garanteret farveægte og statisk afledende. Den regelmæssige udskiftning og vask sikrer, at måtterne altid fremstår pæne og effektive.

Sæt mindre aftryk på miljøet

I vores måtteudlejning har I garanti for miljøvenlig vask af måtterne, mens de er i brug. Når måtterne ikke længere lever op til vores høje kvalitetskrav, sørger vi for, de bliver kasseret på en miljømæssig forsvarlig måde.

I vores måtteudlejning indgår måtter, der alle bliver fremstillet med effektiv funktion for øje. Takket være en særlig spray-ink teknik kan I sætte jeres eget præg på farver og design og tilføje logo, lige som I kan vælge imellem flere størrelser og former.

Over 30 års erfaring med miljørigtig rengøring for virksomheder.

Kontakt​ vores afdelinger

Kontakt os endelig:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​