Rengøringsfirma København: Få erhvervsrengøring i hele Hovedstadsområdet

​Er du en af de mange virksomheder i København, der har brug for et rengøringsfirma til professionel erhvervsrengøring? Dansk Miljørengøring servicerer virksomheder i samtlige kommuner i Hovedstadsområdet.

Vi er et traditionsbundet rengøringsfirma med udgangspunkt i Herlev. Med 40 års erfaring i rengøringsbranchen har vi opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed, som kun de færreste rengøringsfirmaer i Danmark kan matche. Vi ved, at ikke to kontorer er ens, og du slipper derfor for rigide rengøringsaftaler og bliver i stedet sikret en tilpasset og innovativ løsning, der passer perfekt til din virksomhed, når du vælger din erhvervsrengøring hos os. 

Vi garanterer:

  • Kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Stor miljøbevidsthed og brug af miljørigtige produkter
  • Gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine krav og behov
  • Regelmæssig kvalitetsopfølgning og tæt dialog

Vi har et stort fokus på den tætte og gode kundekommunikation, og du får fx altid en fast kontaktperson tilknyttet. Kontaktpersonen sikrer, at kontrakten løbende justeres, så den matcher dine aktuelle behov og ønsker.

MILJØRIGTIG KONTORRENGØRING FOR HELBREDETS SKYLD

Vores kerneværdi er miljørigtig kontorrengøring. Derfor arbejder vi som udgangspunkt med svanemærkede rengøringsprodukter, medmindre andet bliver aftalt. Samtidig samarbejder vi primært med svanemærkede leverandører og renserier. Læs mere om vores tilgang til mijlørigtig rengøring.

Modtag et skræddersyet tilbud ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ved at ringe på tlf.: 49 18​ 03 33

Indhent tilbud på rengøring i København og Hovedstadsområdet

Få et gratis tilbud på rengøring ved at udfylde formularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Evt. PDF af plantegning (ikke påkrævet)

Med en plantegning kan vi hurtigere komme med et tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan siger vores kunder

"Vi her gennem flere år benyttet os af Dansk Miljørengøring som leverandør på vores rengøring. Vi har gennem hele perioden være yderst tilfredse med den kvalitet og service, som Dansk Miljørengørings medarbejdere leverer. Noget helt særligt, vi oplever, er at vores kontaktperson kommer forbi uanmeldt på inspektion, hvilket helt sikker bidrager til at fejl minimeres. Herudover vil jeg gerne fremhæve at responstiden på besvarelse af vores henvendelser er særdeles kort, og eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt.

Slutteligt kan jeg sige, at vi også har benyttet os af vikarservice i forbindelse med kontorarbejde som makulering, opdækning til møde, frokost, indkøb at kontorartikler. At Dansk Miljørengøring har kunnet stille med kvalificeret personale så hurtigt har helt klart bidraget til, at vores udfordringer er blevet mindre."

"Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Dansk Miljørengøring."

Med venlig hilsen
Ulrik Danmark
REVISION SJÆLLAND

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​