Miljørigtig erhvervsrengøring til jeres virksomhed

Dansk Miljørengøring er et rengøringsfirma, der gennem godt 40 år har specialiseret sig i professionel erhvervsrengøring.

Vi har et stort branchekendskab og gør en dyd ud af at sætte os ind i de arbejdsrammer, som I arbejder i – og som vi gør rent i synergi med.

Vi kan naturligvis også træde til, hvis I står i en akut situation – fx ved vandskade eller behov for ekstra desinficerende (hygiejnisk) rengøring.

​Vi sidder klar til at besvare spørgsmål alle hverdage mellem kl. 8 - 16.

Få tilbud på erhvervsrengøring

​Er I interesseret i at få et uforpligtende tilbud på fast erhvervsrengøring eller en enkeltstående opgave, er I meget velkomne til at ringe til os eller kontakte os via den formular, I kan finde via knappen nedenfor.

Vi lever af glade kunder, og kan også hjælpe jer. 

Erhvervsrengøring tilpasset jeres virksomhed

Der er stor forskel på virksomheder og brancher – og det er der derfor også på den rengøring, der er behov for. Indenfor den offentlige transportsektor skal rengøringen eksempelvis både sikre rene og hygiejniske rammer uden at vælte stramme køreplaner. 

Vi gør rent i over 20 brancher. Både inden for den offentlige og private sektor.​

Fleksible ydelser (erhvervsrengøring)

Foruden fast erhvervsrengøring kan vi også tilbyde en række forskellige tillægsydelser, der kan skrues op og ned for efter behov. Det kan eksempelvis være Vinduespolering, hygiejnisk rengøring eller en gulvbehandling, der forlænger dets levetid.

Vi har også mange kunder, der har takket ja til, at vi bestiller og leverer forbrugsartikler – administrationen heraf gør vi nemlig kvit og frit, og altid med øje på de bedste miljørigtige og priseffektive produkter på markedet.

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​