Erhvervsrengøring: Få rådgivning, tilbud og pris

Lige siden Dansk Miljørengøring først så dagens lys, har vi haft erhvervsrengøring som vores centrale ydelse. Gennem mange års erfaring har vi opbygget en unik forståelse for, at ikke to rengøringsopgaver er ens. Forskellige typer industrier, brancher og sågar arbejdspladser har vidt forskellige behov, og rengøringen af et stort kontor på 500+ medarbejdere kræver en helt anden tilgang end rengøringsopgaven i en bevaringsværdig kirke fra 1100-tallet.

Derfor fungerer vores tilbud som en grundløsning – altså en pakke med den mest basale rengøring. Herefter kan I tilpasse løsningen, så den passer præcis til jeres behov. Det foregår gennem tilvalgsydelser, som I har mulighed for at skrue op og ned på efter behov. Af eksempler på tilvalgsydelser kunne være bestilling og levering af alle typer papirvarer, desinfektion af kontorplads, særlige sæber, vask af viskestykker, vand, måtter og andre forbrugsartikler. Selve administrationen heraf varetager vi naturligvis – helt uden betaling.

Så vidt det er muligt, gør vi rent med svanemærkede rengøringsprodukter, der er til gavn for både kontorets omgivelser og vores miljø.

Indhent tilbud på erhvervsrengøring

Få et uforpligtende tilbud på vores rengøringsservice ved at udfylde formularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Evt. PDF af plantegning (ikke påkrævet)

Med en plantegning kan vi hurtigere komme med et tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

100 % gennemsigtighed og konkurrencedygtige priser på rengøring af kontor og erhverv

Vores prissætning tager altid udgangspunkt i jeres specifikke ønsker til kvalitet og hyppighed.

Vi rådgiver jer i processen med at få lagt det arbejdsprogram, der passer til jer, og begynder altid med at udføre en opmåling af arealer, der skal rengøres, baseret på plantegninger. Herefter justerer vi alle relevante parametre for opgaverne ind i vores beregningssystem.

På den måde får I en detaljeret og gennemsigtig plan for ydelser og priser – helt ned til hvert enkelt rum. Undervejs i vores samarbejde kan du justere op eller ned på de enkelte arealer og opgaver efter behov. Vores kundechef sikrer gennem fast dialog med dig, at arbejdsprogrammet altid er optimalt og ajour.

Udfyld vores ​tilbudsformular og vedhæft gerne en plantegning​, så vender vi tilbage med et udspil til arbejdsprogram og en pris inden for 2-3 arbejdsdage.

Vores ansvar – jeres valg

Alle vores ydelser og priser inden for erhvervsrengøring baserer sig på 100 % anvendelse af miljørigtige produkter og et sundt og fair arbejdsmiljø for vores personale. Her mener vi, at det er vores ansvar at sætte minimumskravene til ydelserne. Som kunde hos DKMR kan du derfor være sikker på, at dine ydelser er tidsnormeret realistisk og lever op til gængse miljø- og kvalitetsmærker.

Vi bidrager derigennem til realiseringen af FNs verdensmål i 2030 og en bæredygtig branche. Er du interesseret, kan du læse mere om vores CSR-profil her.

Erhvervsrengøring: Det siger vores kunder om os

"Vi her gennem flere år benyttet os af Dansk Miljørengøring som leverandør på vores rengøring. Vi har gennem hele perioden være yderst tilfredse med den kvalitet og service, som Dansk Miljørengørings medarbejdere leverer. Noget helt særligt, vi oplever, er at vores kontaktperson kommer forbi uanmeldt på inspektion, hvilket helt sikker bidrager til at fejl minimeres. Herudover vil jeg gerne fremhæve at responstiden på besvarelse af vores henvendelser er særdeles kort, og eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt.

Slutteligt kan jeg sige, at vi også har benyttet os af vikarservice i forbindelse med kontorarbejde som makulering, opdækning til møde, frokost, indkøb at kontorartikler. At Dansk Miljørengøring har kunnet stille med kvalificeret personale så hurtigt har helt klart bidraget til, at vores udfordringer er blevet mindre."

"Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Dansk Miljørengøring."

Med venlig hilsen
Ulrik Danmark
REVISION SJÆLLAND

Her gør vi også rent

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​