Professionel rengøring: Udfyld vores tilbudsformular og få et hurtigt tilbud

Indhent tilbud på erhvervsrengøring

Vi besvarer din forespørgsmål hurtigst muligt ​– og senest i løbet af tre hverdage.

 
 
 
 
 
 
PDF af plantegning (valgfri!) *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

100 % gennemsigtighed og konkurrencedygtige priser på rengøring af erhverv

Vores prissætning tager altid udgangspunkt i jeres specifikke ønsker til kvalitet og hyppighed.

Vi rådgiver jer i processen med at få lagt det arbejdsprogram, der passer til jer, og begynder altid med at udføre en opmåling af arealer, der skal rengøres, baseret på plantegninger. Herefter justerer vi alle relevante parametre for opgaverne ind i vores beregningssystem.

På den måde får I en detaljeret og gennemsigtig plan for ydelser og priser – helt ned til hvert enkelt rum. Undervejs i vores samarbejde kan du justere op eller ned på de enkelte arealer og opgaver efter behov. Vores kundechef sikrer gennem fast dialog med dig, at arbejdsprogrammet altid er optimalt og ajour.

Udfyld vores ​tilbudsformular og vedhæft gerne en plantegning​, så vender vi tilbage med et udspil til arbejdsprogram og en pris inden for 2-3 arbejdsdage.

Det siger vores kunder om Dansk Miljørengøring

Revision Sjælland

Vi her gennem flere år benyttet os af Dansk Miljørengøring som leverendør på vores rengøring. Vi har gennem hele perioden være yderst tilfredse med den kvalitet og service som Dansk Miljørengørings medarbejdere leverer. Noget helt særligt vi oplever er at vores kontaktperson kommer forbi uanmeldt på inspektion, hvilket helt sikker bidrager til at fejl minimeres. Herudover vil jeg gerne fremhæve at responstiden på besvarelse af vores henvendelser er særdeles kort og eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt.

Slutteligt kan jeg sige at vi også har benyttet os at vikarservice i forbindelse med kontorarbejder som makulering, opdækning til møde, frokost, indkøb at kontorartikler. At Dansk Miljørengøring har kunnet stille med kvalificeret personale så hurtigt har helt klart bidraget til at vores udfordringer er blevet mindre.

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Dansk Miljørengøring

Med venlig hilsen
Ulrik Danmark
REVISION SJÆLLAND

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​