Måtteservice​

I Dansk Miljørengøring tilbyder vi måtteservice af den højeste kvalitet – både i materialer og i vores serviceordninger.

Gulvmåtterne er garanteret farveægte og statisk afledende. Den regelmæssige udskiftning og vask sikrer, at måtterne altid fremstår pæne – og at de forbliver effektive. Måtterne holder nemlig på en del støv og skidt, hvorfor de både skåner gulvene for unødigt slid samtidig med at de holder de øvrige gulvarealer rene i længere tid.

Har I særlige ønsker til design og funktion, tager vores rådgivere naturligvis højde for dem. Det sikrer jer en optimal løsning for måtternes placering, størrelser og antal, og vi afstemmer skifteintervallerne efter årstider og belastning.​


​Med Dansk Miljørengøring får I naturligvis en garanti for miljøvenlig vask af måtterne, mens de er i brug. Når måtterne ikke længere lever op til vores høje kvalitetskrav, sørger vi på samme måde for, de bliver kasseret på en miljømæssig forsvarlig måde.

​Måtter efter dit ønskede design

Alle vores måtter bliver fremstillet på en måde, så de holder på snavset samtidig med at de fremstår pæne. Udover måtternes funktion er de dog også oplagte til at skabe en gennemgående visuel linje og identitet i jeres virksomhed.

Takket være en særlig spray-ink teknik kan I med andre ord sætte jeres eget præg på måtterne i forhold til farver og design – fx tilføje logo, slogan eller noget helt tredje – ligesom I kan vælge imellem flere størrelser og former.

Få et tilbud på måtteservice

 
 
 
Evt. PDF af plantegning (ikke påkrævet)

Med en plantegning kan vi hurtigere komme med et tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​