Desinfektion og hygiejnisk rengøring​

I Dansk Miljørengøring tilbyder vi hygiejnisk rengøring med fokus på desinfektion.

Det gælder både, hvis I er 500+ medarbejdere eller 10 kollegaer på et kontor – eller I som transportselskab ønsker at opjustere jeres forebyggende indsats mod smittespredning.

Desinfektion med det samme / akut rengøring

Vi kan hjælpe jer med at nedbringe smitterisikoen på jeres arbejdsplads med effektiv og målrettet rengøring, ligesom vi kan hjælpe med at følge de gældende sundhedsanbefalinger fra myndighederne og skabe et sundere indeklima. Det gælder både i ekstraordinære situationer som nu – men også under roligere omstændigheder.

Med os får I transparente og konkurrencedygtige priser, vi har sat os ordentligt ind i opgaven, er fleksible og har stor indsigt i den rengøring, vi udfører.

Ring til os på: 4918 0333

Opprioritér regelmæssig rengøring​

  • Rengør og desinficér regelmæssigt alle fælles kontaktpunkter på arbejdspladsen, fx dørhåndtag, knapper på automater, fælles faciliteter, betalingsterminaler, kaffemaskine, køleskab og mikrobølgeovn.
  • Toiletter rengøres regelmæssigt, alle overflader afvaskes og kontaktpunkter desinficeres. Der skal være vand og sæbe til rådighed. Der må ikke være fælles håndklæder.
  • Hvis medarbejderne ikke har faste arbejdsstationer, skal der ske grundig rengøring af den enkelte arbejdsstation, før en ny medarbejder overtager den.
  • Hvis en medarbejder bliver syg, skal der ske grundig rengøring af arbejdsstationen.

– Uddrag fra s. 2 i Arbejdstilsynets informationsmateriale om forebyggelse på kontorarbejdspladser.

Se også mere på www.coronasmitte.dk

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​