​Kontorrengøring: Sammen skaber vi et rent og sundt kontormiljø

Hos Dansk Miljørengøring forstår vi værdien af et sundt og indbydende kontormiljø. Hver dag gør vi rent på 30.000 m2 kontorlokaler. Vi ved, at god rengøring øger både medarbejdernes produktivitet, sundhed og generelle arbejdsglæde.

Læs mere om rengøring for bedre indeklima

Kontoret, facaderne og faciliteterne udgør virksomhedens ansigt udadtil. Når potentielle kunder eller samarbejdspartnere kommer på besøg, er det vigtigt, at kontoret præsenterer sig på bedst mulig vis. En opgave, som vi hos Dansk Miljørengøring sætter en stor ære i.

Vi gør rent i store mediehuse, på arkitekt- og advokatkontorer eller mindre foreninger. 

Proces og priser

Vi begynder et nyt samarbejde ved at opmåle jeres arealer. Derefter sætter vi os grundigt ind i jeres arbejde, medarbejdernes rutiner og rengøringsbehovet. Ud fra det lægger vi et arbejdsprogram, som vi giver jer et uforpligtende tilbud på.

​Vores priser er både konkurrencedygtige og let gennemskuelige. De afhænger af de arealer, der skal gøres rent på, hyppigheden af rengøringen og opgavetyperne.

Takker I ja til et samarbejde, går vi hurtigt i gang med den daglige rengøring og følger naturligvis selv op på arbejdet. I opfølgeningen holder vi øje med kvaliteten, ydelserne, og om de bør tilpasses yderligere.

​Fordelen ved Dansk Miljørengøring er, at vi er omstillingsparate, og at vi hurtigt kan tilpasse os ændringer i aftalen. Et godt eksempel herpå er corona, hvor mange virksomheders tilgang til og behov for rengøring ændrede sig over natten. Her kan du også stole på, at vi i samarbejdet er proaktive og derfor løbende vil vurdere for jer, om visse dele af rengøringen bør eller skal effektiviseres for at leve op til eventuelle krav. 

Vi er stolte af vores personlige service og høje kvalitet, og vores kundechefer sidder altid klar som jeres højre hånd.

Sådan siger vores kunder

"Vi her gennem flere år benyttet os af Dansk Miljørengøring som leverandør på vores rengøring. Vi har gennem hele perioden være yderst tilfredse med den kvalitet og service, som Dansk Miljørengørings medarbejdere leverer. Noget helt særligt, vi oplever, er at vores kontaktperson kommer forbi uanmeldt på inspektion, hvilket helt sikker bidrager til at fejl minimeres. Herudover vil jeg gerne fremhæve at responstiden på besvarelse af vores henvendelser er særdeles kort, og eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt.

Slutteligt kan jeg sige, at vi også har benyttet os af vikarservice i forbindelse med kontorarbejde som makulering, opdækning til møde, frokost, indkøb at kontorartikler. At Dansk Miljørengøring har kunnet stille med kvalificeret personale så hurtigt har helt klart bidraget til, at vores udfordringer er blevet mindre."

"Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Dansk Miljørengøring."

Med venlig hilsen
Ulrik Danmark
REVISION SJÆLLAND

Vores rengøringsydelser

Hos os får I et pålideligt rengøringshold, der med aftalt frekvens arbejder hårdt for, at I får et sundt, rent og indbydende kontormiljø og indeklima. Med vores grundlæggende rengøringspakke får I rengøring af gulvarealer i forhold til gulvtype og –materialer, rengøring af overflader og kontaktpunkter, sanitet på badeværelser og i køkkener m.v.

Desuden har vi en række tillægsydelser, så vi kan tilpasse rengøringsprogrammet i forhold til jeres behov.

Dette kunne eksempelvis være:

  • Vinduespolering
  • Køkkenservice, herunder rengøring af kaffemaskiner, køleskabe, ovne samt anretning, afrydning og opvask efter fx frokost.
  • Forbrugsartikler – bestilling og opfyldning (NB: gratis administration heraf).
  • Linnedservice
  • Måtteservice og tæpperens
  • Handyman
  • Gulvservice

​Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud inden for få dage

Få et gratis tilbud på kontorrengøring ved at udfylde formularen. Vi venter tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Evt. PDF af plantegning (ikke påkrævet)

Med en plantegning kan vi hurtigere komme med et tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi gør også rent hos:​

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​