Om Dansk Miljørengøring

Familieejet virksomhed siden 1981

Dansk Miljørengøring er grundlagt af Elin og Jørgen Søndergaard i 1981 og med ”Bjørnbanks Konvolut Fabrik” som den første erhvervskunde. I 2009 overtog Thomas Søndergaard – søn af Elin og Jørgen – virksomheden, og i dag beskæftiger Dansk Miljørengøring over 200 mennesker. 

Tillid og personlig kontakt

Vi lever af levere ordentlig rengøring og af glade kunder. Derfor har vi altid en personlig kontakt knyttet til den enkelte kunde med et direkte nummer. Det er vigtigt for os, at der er nærvær, transparens og ansvarlighed i alt, hvad vi foretager os, og vi ved, at er en tillidserklæring, at vi får lov at gøre rent hos jer.

Ordentlig arbejdsmiljø

Det er vores erfaring, at glade medarbejdere giver glade og langvarige kundeforhold. For os er det derfor helt centralt, at vores medarbejdere er motiverede, fagligt dygtige og glade for at gå på arbejde. ​Hos os får alle ansatte en grundig oplæring og instruktion af vores inspektører, inden de får ansvaret for en rengøringsopgave. Samtidig er løbende uddannelse, kvalitetssikring og tilfredshedssamtaler et fast element i vores arbejde, således at vi hele tiden udvikler vores medarbejdere. 

Miljø og bæredygtighed

I Dansk Miljørengøring bruger vi altid de mest skånsomme rengøringsprodukter, der er på markedet, og den nyeste teknologi for at nedbringe vores ressourceforbrug. Vi har et særligt fokus på miljøet og arbejder for at fremme sundhed og trivsel. Både for jer, os selv og fremtidens generationer.

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​