Professionel hjælp til skimmelsanering til en ordentlig pris hos Dansk Miljørengøring

I Dansk Miljørengøring har vi specialiseret os i skimmelsanering. Vi gør med andre ord rent efter angreb af skimmelsvamp. Det gør vi i samarbejde med rådgivende ingeniører, der måler og kortlægger problemet, og som sidenhen kontrollerer vores arbejde. 

Det betyder en høj grad af transparens og sikkerhed for at vores skimmelsanering er udført ordentligt og til en ordentlig pris. Vi tilbyder professionel skimmelsanering til en god pris – og kan naturligvis kontaktes akut, hvis I opdager skimmelsvamp på jeres arbejdsplads eller institution.

Kontakt Dansk Miljørengøring for pris og tilbud på skimmelsanering

 
 
 
Evt. PDF af plantegning (ikke påkrævet)

Med en plantegning kan vi hurtigere komme med et tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvordan fjerner vi skimmelsvamp?

Det vigtigste i forhold til skimmelsanering, er først at kortlægge omfanget og årsagen til udbruddet af skimmelsvamp. Derfor samarbejder vi i Dansk Miljørengøring med rådgivende ingeniører, der foretager de nødvendige tests, analyser og vurderinger – og som sidenhen fodrer os med afgørende information om, hvor vi skal sætte ind overfor skimmelsvampene og deres sporer. Det giver mest mulig transparens i forhold til at skimmelsaneringen er udført korrekt. 

Vi benytter fortrinsvist produktet Hysan i vores skimmelsanering, der er et specialudviklet middel mod skimmelsvamp. Midlet indeholder ikke parfume eller duftstoffer og efterlader derfor ingen restkemikalier efter endt skimmelsanering / behandling.

Skimmelsvampene eksisterer imidlertid ikke kun der, hvor man kan se det. Svampene spreder sig nemlig ved at sende sporer ud i luften. Derfor kræver skimmelsanering også en særlig grundig og fokuseret rengøring, der bl.a. indbefatter at alt støv skal fjernes. Det er nemlig netop i støv og lign. snavs, at svampesporerne sidder. Det har vi i Dansk Miljørengøring indgående erfaring i, hvorfor vi også løbende udfører opgaver indenfor skimmelsanering i hele Danmark. Vi har specialiseret os i specialrengøring og skimmelsanering – og vores kvalitetspolitik baserer sig på at være transparente, priseffektive og udføre vores arbejde ordentligt. 

Vil du høre mere om vores metoder, pris og hvordan vi kan hjælpe med skimmelsanering på din arbejdsplads?​

Kontakt gerne Jørgen Søndergaard for mere information og pris på tlf: 88 43 40 45 eller mail: js@dkmr.dk

Hvad er skimmelsvamp?

Skimmelsvampe er overalt omkring os – og er en vigtig bestanddel af vores økosystem, da de nedbryder organisk materiale (fx planter og dyr). Det er også takket være skimmelsvamp, at vi fx har udviklet penicillin.

Skimmelsvampe er dog ikke en velkommen gæst, når de ”flytter” ind i vores boliger eller på vores arbejdsplads. Udover luftgener, kan skimmelsvampe udskille giftstoffer, ligesom visse mennesker kan være allergiske overfor svampene og deres sporer. Alt sammen noget, der påvirker vores sundhed, produktivitet og arbejdsmiljø. 

Fælles for skimmelsvampe er, at de kræver et fugtigt og gerne surt miljø for at kunne vokse. Det anslås, at der findes omkring 20.000 forskellige skimmelsvampe. Men ser man på, hvilke der vokser i vores bygninger, er det kun omkring 100 arter, hvoraf det igen kun er en 20-30 arter, der er de mest almindelige. 

Skimmelsvamp vokser især på organiske materialer som fx træ, tapet, støv og snavs. Er et vindue snavset, er det derfor ikke unormalt at se skimmelsvampe gro på og omkring vinduet. Derfor handler skimmelsanering ikke alene om at fjerne skimmelsvampen, der hvor den helt øjensynligt er. Skimmelsanering indbefatter også grundig rengøring af al inventar og flader. 

​​​

Indhent tilbud på rengøring

Hvad betyder skimmelsvamp for jeres arbejdsmiljø?

Ifølge Astma-Allergi Danmark påvirker skimmelsvamp og de sporer, svampene udsender, ikke kun allergikere. De nævner eksempelvis hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed og almen utilpashed som almindelige reaktioner på symptomer hos mennesker, der befinder sig i fugt- og skimmelplagede bygninger. Noget, som i høj grad kan påvirke arbejdsmiljøet og jeres arbejdsevne i løbet af en dag.

Derudover kan skimmelsvampenes muglugt være generende og påvirke arbejdsmiljøet.

Har I netop haft en vandskade eller opdaget skimmelsvamp på jeres arbejdsplads, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hurtigt hjælpe jer. 


Hvad kan I selv gøre?

​Selv om vi naturligvis gerne rykker ud og hjælper med skimmelsanering og som altid tilbyder en ordentlig pris, er forebyggelse altid at foretrække. Da skimmelsvamp elsker fugt, snavs og støv, er rådene især at holde jeres lokaler tørre, jævne i temperatur og godt udluftede. Dertil kommer jævnlig rengøring - noget, vi også kan hjælpe med.  

Hvis I vil vide mere om skimmelsvamp og skimmelsanering, hvordan ingeniørerne og forskerne kortlægger skimmelsvamp i bygninger m.v., kan vi anbefale denne film om skimmelsvamp, der er produceret af Indeklimafilm.dk. Her gennemgår de også andre metoder til skimmelsanering, fx ved hjælp af damp. 

Skimmelsanering til en god pris?

Opdager I skimmelsvamp på arbejdspladsen, så tag gerne kontakt. Vi kan rådgive om, hvordan I hurtigt og bedst kan sanere efter et skimmelsvampsangreb. Vi er fagprofessionelle i rengøring, har orden i både arbejdsmiljø og dokumentation, og vil altid give jer en transparent og ordentlig pris. 


​Derudover har vi et godt overblik over de firmaer og aktører, der kan kortlægge udbredelsen og typen af skimmelsvampene hos jer.

Priserne afhænger helt af opgaven og omfanget af skimmelangrebet. Tøv ikke med at kontakte os. 

Vil du vide mere om professionel skimmelsanering og vores priser?

Kontakt os på tlf: 88 43 40 45 eller mail: js@dkmr.dk og modtag et tilbud på skimmelsanering (kun erhvervskunder).

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​