Bestyrelsen​​

​Ernst Genckel, bestyrelsesformand. Ernst Genckel er direktør i EG Consult og beskæftiger sig med rådgivning på ledelse og bestyrelsesniveau. Ernst Genckel har i perioden 1982 til 2013 været direktør i virksomheder indenfor metalindustrien.

Jonas Janholt Waarst, bestyrelsesmedlem. Jonas Janholt Waarst er partner og kommerciel direktør hos Joblife a/s, som er rådgiver indenfor arbejdsmiljø med stor fokus på forebyggelse. Jonas Janholt Waarst er uddannet cand.merc.emf.

Rasmus Kaae Bauer, bestyrelsesmedlem. Rasmus Kaae Bauer er til dagligt Partner og Udviklings- og Projektchef i Dansk Miljørengøring. Rasmus Bauer har i perioden 2002 til 2018 bl.a. været beskæftiget som Koncernindkøbschef, DTU, Global VP for Customer Success i Tradeshift og Chief Service Officer i Gatetu (Danske Bank og Mærsk). Rasmus Kaae Bauer er uddannet cand.merc.jur.

Jørgen Søndergaard, bestyrelsesmedlem. Jørgen Søndergaard er stifter og medejer af Dansk Miljørengøring. Jørgen Søndergaard er til dagligt beskæftiget som kundechef i Dansk Miljørengøring.

Thomas Berg Søndergaard, bestyrelsesmedlem. Thomas Berg Søndergaard er medejer af Dansk Miljørengøring. Thomas Berg Søndergaard er til dagligt beskæftiget som adm. direktør i Dansk Miljørengøring. Thomas Berg Søndergaard er uddannet cand.merc.aud.

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​