Miljørigtig rengøring til jeres virksomhed

​I Dansk Miljørengøring tilbyder vi rengøringsløsninger, der målrettes den enkelte virksomheds behov, værdier og work flow. Vi har et stort branchekendskab og gør en dyd ud af at sætte os ind i de arbejdsrammer, som I arbejder i – og som vi gør rent i synergi med.

Vi kan naturligvis også træde til, hvis I står i en akut situation – fx ved vandskade eller behov for ekstra desinficerende (hygiejnisk) rengøring.

​Vi sidder klar ved telefonen eller mailboksen alle hverdage mellem kl. 9 - 17, hvis I har nogle spørgsmål. Og er I interesseret i at få et uforpligtende – og transparent – tilbud på rengøring, skal I ikke tøve. Vi lever af glade kunder, og kan også hjælpe jer. 

Løsninger tilpasset jeres virksomhed

Der er stor forskel på virksomheder og brancher – og det er der derfor også på den rengøring, der er behov for. Indenfor den offentlige transportsektor skal rengøringen både sikre rene og hygiejniske rammer uden at vælte stramme køreplaner. På et kontor skal rengøringen være udført på en måde, så arbejdsmiljøet er sundt og produktivt – og så det står helt skarpt, når kunderne kommer forbi.

Vi gør rent i over 20 brancher. Både inden for den offentlige og private sektor.​

Fleksible ydelser – altid af højeste kvalitet

Foruden grundig og pålidelig rengøring kan vi i Dansk Miljørengøring tilbyde en række forskellige tillægsydelser, der kan skrues op og ned for efter behov. Det kan eksempelvis være vinduespolering, hygiejnisk (COVID19) rengøring eller en ekstra gulvbehandling, der forlænger dets levetid.

Vi har også mange kunder, der er taknemmelige for, at vi tager os af at bestille og administrere deres forbrugsartikler – administrationen heraf gør vi nemlig kvit og frit, og altid med øje på de bedste miljørigtige og priseffektive produkter på markedet.

40 års erfaring med miljørigtig rengøring til erhverv​​

Kontakt​ vores hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​