SPONSORATER

KNÆK CANCER 2020

​Kræft er en fælles sag, der kræver en fælles indsats.

I Dansk Miljørengøring er vi glade for at være med til at støtte dem, der kæmper for at knække kræft – fx sundhedsforskere, læger, sygeplejerske, frivillige, kræftsyge og de pårørende. 

Dansk Miljørengøring og Herlev Eagles

Vi har i 2020 indgået et sponsorat med Herlev Eagles, der er en eliteafdeling for Herlev Ishockey Klub. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil støtte lokale fællesskaber. I en tid, hvor intet er som det plejer at være, ser vi særligt idrætten og fællesskabet herom som en vej til at en bedre hverdag.

Dansk Miljørengøring & Team Rynkeby

​Dansk Miljørengøring har tegnet et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.Når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris til sommer for at støtte kampen mod børnekræft, bliver det med hjælp fra Dansk Miljørengøring.

Dansk Miljørengøring donerer midler til Ønskebrønden

Vi har ønsket at hjælpe alvorligt syge børn i Danmark, og det har vi gjort ved at donere midler til Ønskebrønden.

Dansk Miljørengøring sponsorerer Taekwando-udøver Sarah Malykke

Sarah Malykke har trænet taekwondo siden hun var 6 år, og lever og ånder for taekwondoen. Hendes store drøm er at komme til OL i Tokyo, derfor valgte hun i sommeren 2016 efter sin studentereksamen, at flytte til USA for at kunne træne taekwondo 100% med nogle af verdens bedste taekwondo udøvere og under den amerikanske landstræner. For at have en chance for at komme til OL, skal Sarah deltage i store internationale stævner rundt omkring i verden. Disse stævner er forbundet med store udgifter, derfor har Dansk Miljørengøring valgt at være med til at støtte Sarah på hendes vej mod hendes store drøm om OL.

www.sarahmalykke.dk

40 års erfaring med miljørigtig rengøring til erhverv​​

Kontakt​ vores hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​