Vores CSR-politik

Vores grundværdier

I Dansk Miljørengøring er vi bevidste om vores ansvar. Det gælder både det ansvar, vi har​ overfor vores kunder, samarbejdspartnere, egne medarbejdere, lokalsamfund og miljø. ​Vi arbejder derfor systematisk med at optimere vores rengøringsydelser, så de løbende bliver endnu grønnere og uden unødig kemi.​

Arbejdsmiljø

Vi bruger Servicenormen som rettesnor til at sikre, at vores personale har et trygt og sundt miljø at gå på arbejde i.​​ Vi har derfor nedsat et arbejdsmiljøudvalg, som sikrer, at vi som virksomhed lever op til arbejdstilsynets krav om et ordentligt arbejdsmiljø, ligesom vi løbende udfører kontroller på de pladser, vi gør rent: Det gælder fx korrekt brug af værnemidler, udstyr, remedier og dosering. 

Desuden sikrer udvalget, at vores medarbejdere trives i deres daglige arbejde - med respekt for hinanden og for opgaven.

Samfund

Dansk Miljørengøring tager aktiv del i vores lokalsamfund og støtter løbende foreningslivet (særligt indenfor idræt) og​ organisationer, der yder støtte til gode formål. 

Miljø

Det er en absolut indgroet virksomhedskultur hos Dansk Miljørengøring, at vi prioriterer miljøet. Hos Dansk Miljørengøring benytter vi derfor miljø- og svanemærkede leverandører, rengøringsprodukter, renserier m.v. Svanen er et nordisk miljømærke, der blev etableret af Nordisk Ministerråd i 1989. 

Vi arbejder også aktivt for at nedsætte vores ressourceforbrug, ligesom vi er opdaterede på de teknologiske landvindinger indenfor rengøringsbranchen, der kan hjælpe os til at blive (endnu) mere bæredygtige. 

40 års erfaring med miljørigtig rengøring til erhverv​​

Kontakt​ vores hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​