Rengøring​

Dansk Miljørengøring har igennem 30 år specialiseret sig i, at levere kvalitetsrengøring til erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner etc., med den målsætning altid at sikre et sundt og rent arbejdsmiljø. Derfor stiller vi store krav til vores ansatte, hvilket medfører en høj kvalitet i det udførte arbejde.

Kernen i vores koncept er, at vi altid udarbejder et veltilrettelagt arbejdsprogram, samt foretager intensiv instruktion af vores ansatte. De ansatte skal være fagligt dygtige, men de skal også være personligt motiveret, for at yde en god indsats. Alle kunder får en tæt og regelmæssig kvalitetsopfølgning på vores udførte arbejde.

  • Gennemtænkt arbejdsprogram
  • Kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter
  • Løbende kontrol og tilfredshedssamtaler
  • Tæt og løbende dialog

Vores koncept vil sikre jer et sundt og rent arbejdsmiljø. Og I vil opleve et samarbejde, hvor kommunikation er et helt centralt nøgleord.

Som et supplement til rengøringen står vi oftest for bestilling og levering af alle papirvarer, sæber, viskestykker, vand, måtter etc. hos vores kunder – Selve administrationen heraf varetager vi gratis.

Miljøvenlig rengøring

Kun miljøvenlige produkter
Vi gør altid rent med svanemærkede rengøringsprodukter – til gavn for omgivelser og miljøet. Svanemærket er et fælles nordisk miljømærke, der viser, at produktet er det mindst miljøbelastende af sin art. Svanemærket sætter derudover grænser for udledning af giftige stoffer og indhold af indhold af uønskede stoffer i rengøringsproduktet.

Udover at vi forsøger at bidrage til et bedre miljø, så håber vi, at ved at benytte skånsomme rengøringsmidler, med mindre kemi, tilsætningsstoffer og parfume, at færre vil opleve ubehag og allergi.

Uanset hvilken rengøringstjeneste din virksomhed benytter sig af, er den med til at sikre jer et behageligt indeklima. Men sikrer I jer også, at rengøringen sker med omtanke for miljøet?

Kvalitetssikring

Som et fast element i vores koncept, udfører vores inspektører tilsyn med den udførte rengøring. Der føres tilsyn hos alle vores kunder. Formålet med tilsynet er flere, men helt afgørende for at sikre kvaliteten. Tilsynet har følgende overordnede formål:

  • Løbende dialog med medarbejderne, omkring trivsel og udførelse
  • Optimere arbejdsmetoderne
  • Sikre glade, tilfredse og motiverede medarbejdere
  • Sikre høj kvalitet og tilfredse kunder

Som supplement til det interne tilsyn afholdes ligeledes eksterne statusmøder, med vores kunder, for at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Afhængigt af vores kunders specifikke ønsker afholdes møderne månedsvis og kvartalvis.

Udover de faste statusmøder holder vi selvfølgelig løbende dialog med vores kunder, således alle parter er tilfredse

Over 30 års erfaring med miljørigtig rengøring for virksomheder.

Kontakt​ vores afdelinger

Kontakt os endelig:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​