Desinficerende rengøring: COVID-19 eller ny Coronavirus

​Under den nuværende situation har vi i Dansk Miljørengøring oprustet os i kampen mod ny Coronavirus – og kan derfor tilbyde grundig rengøring med fokus på desinfektion.


Studier viser, at Corona-virus kan overleve på flere forskellige typer af overflader i op til tre dage. Corona-viras levetid udenfor menneskekroppen betyder kort sagt, at vi skal være særligt opmærksomme på rengøringen på vores arbejdspladser. Det gælder naturligvis både på fællesarealer såsom kantinen, toiletter og lignende steder, men i høj grad også de flader, vi som mennesker rører ved i løbet af en dag. 

I et almindeligt kontormiljø betyder det lige fra lysafbrydere, dørhåndtag, computer-tastaturer, gelændere, bordplader, greb og mange (mange!) andre steder.

Med et fokus på desinficerende og dybdegående rengøring på arbejdspladsen, hvor flere mennesker krydser hinandens veje, kan vi mindske smitterisikoen betragteligt. Rengøringen kan skabe tryggere arbejdsrammer for medarbejderne – både dem, som går på arbejde under den nuværende eskalering, men også når de ”hjemmearbejdende” vender tilbage igen.

​​

Kontakt os endelig i dag på 49 18 03 33 og hør mere. 

I kan også skrive til os på info@dkmr.dk eller via vores kontaktformular.

Vi tager alle forholdsregler, når vi gør rent – og kan også hjælpe jer.​

​Se mere på sst.dk/corona og coronasmitte.dk

Over 35 års erfaring med miljørigtig rengøring til erhverv

Kontakt​ vores afdelinger

Kontakt os endelig:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​