Professionel rengøring​ til erhverv

I Dansk Miljørengøring har vi siden 1982 specialiseret os i at levere kvalitetsrengøring til erhvervs-, transport- og uddannelsessektoren – både i det private og offentlige. 

Vores målsætning har altid været at sikre et sundt og rent arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. 

Kernen i vores koncept er, at vi udarbejder et veltilrettelagt arbejdsprogram og gennemfører en grundig instruktion af vores ansatte. De ansatte skal være fagligt dygtige, men de skal også være personligt motiveret for at yde en god indsats. Alle kunder får en tæt og regelmæssig kvalitetsopfølgning på vores udførte arbejde og jeres personlige kontakt hos os.

  • Gennemtænkt, optimeret og transparent arbejdsprogram
  • Kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
  • Miljørigtige produkter
  • Løbende kontrol- og tilfredshedssamtaler
  • Tæt, tillidsfuld og løbende dialog

Vores koncept vil sikre jer et sundt og rent arbejdsmiljø. Og I vil opleve et samarbejde, hvor kommunikation er et helt centralt nøgleord.

Som et supplement til rengøringen står vi gerne for bestilling og levering af alle papirvarer, desinfektion, sæber, viskestykker, vand, måtter og andre forbrugsartikler. Selve administrationen heraf varetager vi naturligvis gratis.


Miljøvenlig rengøring

Vi gør altid rent med svanemærkede rengøringsprodukter – til gavn for omgivelser og miljøet. Svanemærket er et fælles nordisk miljømærke, der viser, at produktet er det mindst miljøbelastende af sin art. Svanemærket sætter derudover grænser for udledning af giftige stoffer og indhold af indhold af uønskede stoffer i rengøringsproduktet.

Kvalitetssikring

Som et fast element i vores koncept, udfører vores inspektører tilsyn med den udførte rengøring. Der føres tilsyn hos alle vores kunder. Formålet med tilsynet er flere, men helt afgørende for at sikre kvaliteten. Tilsynet har følgende overordnede formål:

  • Løbende dialog med medarbejderne, omkring trivsel og udførelse
  • Optimere arbejdsmetoderne
  • Sikre glade, tilfredse og motiverede medarbejdere
  • Sikre høj kvalitet og tilfredse kunder

Som supplement til det interne tilsyn afholdes ligeledes eksterne statusmøder, med vores kunder, for at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Afhængigt af vores kunders specifikke ønsker afholdes møderne månedsvis og kvartalvis.

Udover de faste statusmøder holder vi selvfølgelig løbende dialog med vores kunder, således alle parter er tilfredse

39 års erfaring med miljørigtig rengøring til erhverv

Kontakt​ vores afdelinger

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​