​Kontorrengøring

Vi gør mere end 30.000 m2 kontorer rene dagligt og forstår værdien af et sundt og indbydende kontormiljø: Det øger både medarbejdernes produktivitet, sundhed og generelle arbejdsglæde.

Desuden er mange virksomheders kontormiljø, facade og faciliteter en direkte del af ansigtet udadtil i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Vi gør rent i lige fra store mediehuse, arkitekt- og advokatkontorer til mindre foreninger.

Proces og priser

Vi begynder altid et nyt samarbejde med at opmåle jeres arealer og sætte os ind i jeres arbejde, rutiner og behov. Derfra lægger vi et arbejdsprogram, som vi giver jer et uforpligtende tilbud på. Vores priser er både konkurrencedygtige og transparente – og afhænger bl.a. af de arealer, der skal gøres rene, hyppigheden og opgavetyperne.

Takker I ja, går vi i gang og følger naturligvis selv op på vores rengøring. Vi holder øje med kvaliteten, ydelserne og om de bør tilpasses – selvfølgelig, hvis der sker store ændringer i samfundet, såsom tilfældet har været (og stadig er) med spredningen af Ny Coronavirus. Men også, hvis vi opdager, at visse dele af rengøringen kan effektiviseres. 

Vi er stolte af vores personlige og høje service, og vores kundechefer sidder altid klar som jeres højre hånd.

Indhent tilbud

Rengøringsydelser:

Med os får I et pålideligt rengøringsteam, der med aftalt hyppighed arbejder for at I får et sundt, rent og indbydende kontormiljø og indeklima. Med vores grundlæggende rengøring får I bl.a. rengøring af gulvarealer i forhold til gulvtype og –materiale, rengøring af overflader og kontaktpunkter, sanitet på badeværelser og i køkkener m.v.

Desuden har vi en række tillægsydelser, som vi tilpasse rengøringsprogrammet i forhold til jeres behov.

Eksempelvis:

  • Vinduespolering
  • Køkkenservice, herunder rengøring af kaffemaskiner, køleskabe, ovne samt anretning, afrydning og opvask efter fx frokost.
  • Forbrugsartikler – bestilling og opfyldning (NB: gratis administration heraf).
  • Linnedservice
  • Måtteservice og tæpperens
  • Handyman
  • Gulvservice

Vi gør eksempelvis rent hos:​

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv.

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​