Desinficerende rengøring: COVID-19 / Coronavirus

​I Dansk Miljørengøring tilbyder vi specialdesignet og grundig rengøring med fokus på desinfektion.

Vi har en række forskellige rengørings- og produktydelser, som vi har mulighed for at designe til netop jeres arbejdsplads – både, hvis I er 500+ medarbejdere eller 10 kollegaer, der skal få en

arbejdsdag til at være produktiv, rar og tryg.  

Baggrund​

Med den gradvise åbning af Danmark går vi alle en ny hverdag i møde, hvor vi skal sikre god afstand mellem hinanden og sætte ekstra ind overfor smittespredning ved at være ekstra opmærksomme på rengøring. Både for at nedbringe smittekilder, men også for at vi allesammen kan føle os tryggere ved at gå på arbejde. 


Studier viser, at Corona-virus kan overleve på flere forskellige typer af overflader i op mod tre dage. Det betyder også, at Arbejdstilsynet m.fl. direkte befaler en opprioritering af rengøringen på arbejdspladserne: ​​

Opprioritér regelmæssig rengøring​

  • Rengør og desinficér regelmæssigt alle fælles kontaktpunkter på arbejdspladsen, fx dørhåndtag, knapper på automater, fælles faciliteter, betalingsterminaler, kaffemaskine, køleskab og mikrobølgeovn.
  • Toiletter rengøres regelmæssigt, alle overflader afvaskes og kontaktpunkter desinficeres. Der skal være vand og sæbe til rådighed. Der må ikke være fælles håndklæder.
  • Hvis medarbejderne ikke har faste arbejdsstationer, skal der ske grundig rengøring af den enkelte arbejdsstation, før en ny medarbejder overtager den.
  • Hvis en medarbejder bliver syg, skal der ske grundig rengøring af arbejdsstationen.

– Uddrag fra s. 2 i Arbejdstilsynets informationsmateriale om forebyggelse på kontorarbejdspladser.

Vi står klar til at hjælpe jer

Vi kan selvfølgelig hjælpe jer med at efterleve anbefalingerne fra myndighederne, nedbringe risikoen for smitte på jeres arbejdsplads og sikre et rart arbejdsmiljø trods de alvorlige omstændigheder. Vi arbejder altid efter transparente og konkurrencedygtige priser, vi har sat os ordentligt ind i opgaven, er fleksible og har stor indsigt i den rengøring, vi udfører. 

Sammen kan vi mindske smitterisikoen betragteligt. Det handler om, at I og jeres ansatte kan møde trygge op på arbejdspladsen – hver dag!

Ring til os på: 4918 0333

​Se mere på sst.dk/corona og coronasmitte.dk

39 års erfaring med miljørigtig rengøring til erhverv

Kontakt​ vores afdelinger

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​