Hvad siger kunderne om Dansk Miljørengøring​?

Revision Sjælland

Vi her gennem flere år benyttet os af Dansk Miljørengøring som leverendør på vores rengøring. Vi har gennem hele perioden være yderst tilfredse med den kvalitet og service som Dansk Miljørengørings medarbejdere leverer. Noget helt særligt vi oplever er at vores kontaktperson kommer forbi uanmeldt på inspektion, hvilket helt sikker bidrager til at fejl minimeres. Herudover vil jeg gerne fremhæve at responstiden på besvarelse af vores henvendelser er særdeles kort og eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt.

Slutteligt kan jeg sige at vi også har benyttet os at vikarservice i forbindelse med kontorarbejder som makulering, opdækning til møde, frokost, indkøb at kontorartikler. At Dansk Miljørengøring har kunnet stille med kvalificeret personale så hurtigt har helt klart bidraget til at vores udfordringer er blevet mindre.

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Dansk Miljørengøring

Med venlig hilsen
Ulrik Danmark
REVISION SJÆLLAND

KB (Kjøbenhavns Boldklub)

I KB er vi meget tilfredse med at have Dansk Miljørengøring som leverandør af rengøringsservices.

Processen fra den første kontakt, via tilbud, endelig aftale, opstart og den nu daglige servicering af vort anlæg har været præget af åbenhed og fokus på rette forventningsafstemning samt nu fastholdelse af kvalitetsniveauet. Vi får, hvad vi betaler for i en positiv ånd og et godt humør.

Med venlig hilsen
Henrik Eigenbrod, Direktør Kjøbenhavns Boldklub

Dyrberg/Kern

Vi har i mange år benyttet os af Dansk Miljørengøring til vores rengørings service, vi har altid været meget tilfredse. Derfor har vi valgt Dansk Miljørengøring fordi de er en top professionel leverandør, som vi altid kan stole på. Jeg kan varmt anbefale dem.

Med venlig hilsen
Pernille Stoltze, Dyrberg/Kern

40 års erfaring med miljørigtig erhversrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv.

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​