Om Dansk Miljørengøring

GRUNDLAGT I 1981
Dansk Miljørengøring har i vores mere end 30 år leveret rengøringsservice til mellemstore og store erhvervsvirksomheder. Dansk Miljørengøring blev etableret, som en mindre familievirksomhed, tilbage i 1981 og er i dag vokset i størrelse – men det er den samme høje standard, med fokus på kvalitet og miljøvenlig rengøring, der gælder.

FAGLIG STOLHED OG KVALITET
Hos Dansk Miljørengøring er der plads til alle. Det eneste der ikke er plads til, er kompromiser vedrørende kvalitet. Det er nemlig vores ansvar, at I er tilfredse med kvaliteten. Ikke før I er tilfredse, er vi tilfredse. Faktisk er kvalitet noget, vi gerne vil måles på, vi har nemlig vores faglige stolthed. Det er blandt andet denne faglige stolthed som i mere end 30 år har sikret vores meget tætte kunderelationer.

OPLÆRING, INSTRUKTION OG ANSVAR
Hos Dansk Miljørengøring får alle medarbejdere en grundig oplæring og instruktion af vores inspektører, inden de får ansvaret for en rengøringsopgave. Samtidig er løbende kontrol og tilfredshedssamtaler et fast element i vores arbejde, således at vi hele tiden uddanner og udvikler vores medarbejdere. Dette sikrer den høje kvalitet.

TÆT PERSONLIG KONTAKT
Men kvalitetssikring gør det ikke alene. Hos os får I en personlig kontaktperson, der har ansvar for den pågældende opgave, og som I altid kan få fat på med et direkte telefonnummer. Det er vigtigt for os, at der er nærvær og ansvarlighed i alt hvad vi foretager os.

VI GØR IKKE RENT FOR SJOVT
Men humøret er en vigtig del af vores virksomhed. For os handler det også om livskvalitet, at vores medarbejdere og kunder skal have en god og positiv oplevelse med Dansk Miljørengøring. Et smil er den korteste afstand mellem mennesker – og et godt arbejdsmiljø med glæde og humør er meget værd.

Vi anser det som vores ansvar, at sikre at vores medarbejdere trives og har det godt. Ydermere er det vores erfaring, at glade medarbejdere giver glade og langvarige kundeforhold.

Over 30 års erfaring med miljørigtig rengøring for virksomheder.

Kontakt​ vores afdelinger

Kontakt os endelig:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​