Læs mere​

Indhent tilbud

Læs mere​

Læs mere​

Indhent tilbud

Læs mere​

Indhent tilbud

Vi er medlem af

​Rengøring siden 1981

Vi lever af glade kunder! Siden 1981 har vi derfor leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhverv, både indenfor den offentlige og private sektor. I dag arbejder vi i over 20 brancher og gør en ære ud af at sætte os ind i vores kunders arbejde, behov og visioner. 

Som vores navn fortæller, har vi et særligt fokus på miljø og bæredygtighed. Vi arbejder derfor hele tiden på at formindske miljøbelastningen, når vi gør rent – både gennem vores rengøringsmetoder og -produkter. 

Vi er også meget opmærksomme på, hvordan vi gennem vores rengøring kan understøtte og optimere vores kunders arbejdsrammer. Et rent og ordentligt indeklima nedbringer nemlig sygedage og øger omvendt både arbejdsglæde og produktivitet. Til glæde for alle. 

I Dansk Miljørengøring gør vi også en dyd ud af vores personlige service. Som kunde får I derfor altid en højre hånd inde hos os, der holder styr på det hele. Vi er proaktive, ansvarbevidste og ved at rengøring er en tillidserklæring. Vi går derfor også højt op i at identificere jeres reelle behov og sikre, at I får den bedste rengøring til den bedste pris.  

Vi holder os løbende opdateret på den teknologi​ske front – både i forhold til vores rengøring, men også i forhold til administrationen heraf. Det er nemlig også med til at sikre den bedste pris for jer. 

Foruden at være en moderne virksomhed, betyder det meget for os, at vi er en familieejet virksomhed, hvor gensidig respekt og engagement er en indgroet virksomhedskultur. 

40 års erfaring med miljørigtig erhvervsrengøring​​

Vi er medlem af Dansk Erhverv.

Hovedkontor

Kontakt os:

Telefon: 49 18 03 33

E-mail: info@dkmr.dk

Information

Åbningstider:

Man-fre: 8.30 – 17.00

Privatlivspolitik DKMR

- Læs her

CVR: 20586672​