Rengøringsfirma Vesterbro 1500 til 1799

Søger du et rengøringsfirma der kan tage sig af dine rengøringsopgaver på Vesterbro? Så behøver du ikke søge længere! Dansk Miljørengøring er nemlig den rette samarbejdspartner for dig der ønsker miljø- og kvalitetsbevidst rengøring på Vesterbro!

Vi er et traditionsrigt rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi leveret alt fra små rengøringsløsninger for private og pensionister til store facility management løsninger for nogle af de helt store virksomheder på Vesterbro. Uanset opgavens størrelse og type leverer vi altid høj kvalitet med udgangspunkt i vores kerneværdier .

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Vi sikrer en høj kvalitet i arbejdet både her og nu og i fremtiden ved at give dig en fast kontaktperson. Kontaktpersonen har det fulde ansvar for din opgave og laver løbende kvalitetsopfølgninger for at sikre, at arbejdet altid lever op til dine aktuelle ønsker og behov.

Bedre arbejdsmiljø med professionel rengøring

Det er ikke blot en god ide at indgå en aftale med et professionelt rengøringsfirma for at få rene og indbydende omgivelser. Der er også økonomiske incitamenter til at gøre det. Støv i luften kan nemlig give symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje, træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær og luftvejsinfektioner. Det betyder øget sygefravær og nedsat produktivitet direkte oversat betyder det: tabt indtjening.

En aftale med et rengøringsfirma er derfor en investering i et sundt og produktivt indeklima og arbejdsmiljø der nok skal give afkast på bundlinjen. Men det er også et stærkt signal at sende til dine medarbejdere, om at du interesserer dig for deres helbred.

Har du brug for professionel rengøring fra et miljø- og kvalitetsbevidst rengøringsfirma på Vesterbro? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!