Rengøringsfirma Vallensbæk 2625

Dansk Miljørengøring er den helt rette samarbejdspartner for dig der søger et kvalitets- og miljøbevidst rengøringsfirma i Vallensbæk! Vi har opbygget et stort knowhow gennem mere end 30 år i rengøringsbranchen og kan helt sikkert give dig et fantastisk tilbud på din rengøringsopgave.

Vi har erfaring med såvel rengøringsløsninger til private og pensionister som store facility management løsninger til de største virksomheder i Vallensbæk. Uanset opgavens størrelse leverer vi altid innovative og intelligente rengøringsløsninger med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Miljørigtigheden har en særlig stor stjerne hos Dansk Miljørengøring – det ligger jo næsten i navnet. Vi har f. eks en helt klar målsætning om at blive et af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører.

Et rengøringsfirma du kan stole på

I rengøringsbranchen oplever mange at blive snydt af rengøringsfirmaer der udnytter kundens tillid til at springe over, hvor gærdet er lavest. Det er jo trods alt svært at se, om der er blevet brugt svanemærkede rengøringsmidler uden farlige kemikalier, og om alle de farlige bakterier nu også er fjernet fra skrivebordet.

Sådan er vi ikke hos Dansk Miljørengøring. Hos os får du en fast kontaktperson der laver løbende kvalitetsopfølgninger på opgaven og står for kommunikationen med dig. Det er en garanti for en ensartet høj kvalitet i rengøringsarbejdet.

Vil du have professionel rengøring fra et ærligt og ansvarligt rengøringsfirma i Vallensbæk? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!