Rengøringsfirma Valby 2500

Hvis du søger et rengøringsfirma i Valby der kan levere kvalitets- og miljøbevidste rengøringsløsninger – ja, så er du kommet til det rette sted! Dansk miljørengøring er nemlig et traditionsrigt rengøringsfirma med mere end 30 år i rengøringsbranchen.

Gennem årene har vi løst mange opgaver for både private og virksomheder – lige fra små rengøringsopgaver til helt store facility management løsninger. Uanset størrelsen på din opgave kan vi altid skræddersy et godt tilbud til dig med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Kemikalier i arbejdsmiljøet kan være lige så skadelige som støv i luften. Derfor har vi lagt en meget stor ære i kun at benytte svanemærkede rengøringsmidler i vores rengøringsarbejde. Det er ikke blot for planterne og træernes skyld, men i lige så høj grad for at sikre et sundt og kemikaliefrit arbejdsmiljø for både dine og vores ansatte.

Kvalitetssikring i din rengøringsaftale

Rengøring er mere end bare en tillidssag for os – vi vil gerne gøre mere for dig. Med udgangspunkt i en besigtigelse af dine arealer yder vi f. eks gratis rådgivning om initiativer der kan forbedre indeklimaet på din arbejdsplads.

Når du gør forretninger med os, får du også altid en personlig kontaktperson tilknyttet. Han har det fulde ansvar for din opgave og laver regelmæssige kvalitetsopfølgninger på det udførte arbejde. Derudover sikrer han, at aftalen løbende bliver tilpasset dine skiftende behov og ønsker.

Skal du have et skræddersyet tilbud fra Valbys mest kvalitetsbevidste rengøringsfirma? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!