Rengøringsfirma Taastrup 2630

Har du brug for professionel rengøringshjælp fra et rengøringsfirma i Taastrup? Så kan vi stensikkert hjælpe dig! Dansk miljørengøring er nemlig et rengøringsfirma med over 30 års erfaring i branchen og erfaring med både store og små opgaver – lige fra små selvstændige rengøringsløsninger til private og pensionister til store facility management løsninger for de største virksomheder i Taastrup.

Uanset opgavens størrelse forsøger vi altid at skræddersy en innovativ og intelligent rengøringsløsning der passer til dine behov og ønsker. Enhver aftale bliver indgået med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

I modsætning til mange af vores billige konkurrenter forsøger vi ikke at springe over, hvor gærdet er lavest mht. kvalitet. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsprodukter og samarbejder kun med svanemærkede leverandører for at sikre et sundt og kemikaliefrit arbejdsmiljø for både dine og vores ansatte.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Hos Dansk Miljørengøring beskæftiger vi over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere. Vores store medarbejderkapacitet betyder, at vi kan skræddersy en aftale der passer fuldstændig til dine ønsker og behov. Vil du f. eks helst have rengøringen udført i weekenden, så du kan kan starte ugen rent? Eller et par gange i løbet af ugen i de tidlige morgentimer eller sene aftentimer? Det er 100 % op til dig!

Når du gør forretninger med os, får du også altid tilknyttet en fast kontaktperson. Han sørger for kommunikationen med dig og laver desuden løbende kvalitetsopfølgninger for at sikre en ensartet høj kvalitet i arbejdet.

Vil du samarbejde med et kvalitets- og miljøbevidst rengøringsfirma i Taastrup? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!