Rengøringsfirma Rødovre 2610

Bruger du dyrebar tid på at gøre rent derhjemme eller på din virksomhed? Vil du ikke hellere være sammen med børnene eller bruge tiden på nogle ting der er relevante for din virksomhed? Så har du brug for en aftale med et kvalitets- og miljøbevidst rengøringsfirma i Rødovre!

Dansk Miljørengøring er et rengøringsfirma der servicerer over 120 kunder og beskæftiger over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere. Vi har kapacitet til lidt af hvert og er altid klar til at skræddersy et tilbud til dig med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Vi gør desuden brug af vores store knowhow og erfaring til at give dig gratis rådgivning om tiltag der kan forbedre indeklimaet og optimere rengøringen i dit hjem eller på din virksomhed. Derudover får du tilknyttet en fast kontaktperson der har det fulde ansvar for din opgave og som laver løbende kvalitetsopfølgninger. Det er en del af vores mange initiativer for at sikre en ensartet høj kvalitet i dit rengøringsarbejde.

Spar dig selv for rengøringsarbejdet

Rengøring er for nogle et nødvendigt onde; for andre er renhed og orden en del af identiteten. Alle har dog behov for rene og indbydende omgivelser, da det er fundamentet for et sundt miljø. Og hvis du ikke har tid eller lyst til at bruge adskillige timer hver fredag på at gøre rent derhjemme eller på arbejdspladsen, står vi klar til at hjælpe.

Vil du gerne have rengøringen klaret af et professionelt rengøringsfirma i Rødovre? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!