Rengøringsfirma Østerbro 2100

Søger du et rengøringsfirma på Østerbro der kan klare din daglige eller ugentlige rengøring? Så kan Dansk Miljørengøring hjælpe dig!

Vi er et rengøringsfirma med over 30 års erfaring i rengøringsbranchen. I øjeblikket servicerer vores ca. 100 veluddannede og motiverede medarbejdere over 120 kvalitetsbevidste kunder på Østerbro og hele Sjælland. Vores store kapacitet og erfaring gør os i stand til at give dig et skræddersyet tilbud på miljørigtig rengøring af høj kvalitet – og altid med udgangspunkt i vores kerneværdier.

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Miljøbevidstheden er en stor del af vores identitet som rengøringsfirma. Vi har f. eks en klart defineret miljøpolitik der siger, at vi vil være et af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører.

Vi rykker ud, når det passer dig

Vores store medarbejderkapacitet sikrer, at vi kan rengøre din virksomhed eller dit hjem, når det passer dig. Ønsker du f. eks at starte ugen rent med rengøring i weekenden? Eller foretrækker du at få gjort rent i løbet af ugen – enten i de tidlige morgentimer, midt på dagen eller sen aften? Så kan vi lave en skræddersyet aftale til dig!

Og hvis du skifter mening undervejs, er det heller ikke noget problem. Du får nemlig en fast kontaktperson tilknyttet, som hurtigt kan lave aftalen om, så den passer til dine aktuelle ønsker og behov.

Tror du også, vi er det rette rengøringsfirma på Østerbro til at løfte din rengøringsopgave? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!