Rengøringsfirma Nørrebro 2200

Har du brug for professionel rengøring fra et rengøringsfirma på Nørrebro? Så er Dansk Miljørengøring den helt rette samarbejdspartner til dig! Vi har leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til private, erhvervslivet og det offentlige på Nørrebro i mere end 30 år.

Gennem de mange år i branchen har vi udviklet et knowhow, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Derfor kan vi løfte enhver rengøringsopgave og altid skræddersy et hammer godt tilbud til dig med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Miljøbevidsthed er ikke blandt vores kerneværdier for ingenting. Miljørigtig rengøring er en dybt integreret del af vores identitet, og vi har f. eks som klar målsætning at blive svanemærket rengøringsfirma, hvilket er en ære der tilfalder meget få. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler – det skal sikre et sundt og kemikaliefrit arbejdsmiljø for både dine og vores ansatte.

Vedvarende og ensartet høj kvalitet i rengøringen

Når du indgår en aftale med Dansk Miljørengøring, kan du være helt sikker på at få ensartet og høj rengøringskvalitet både her og nu og i fremtiden. Vha. løbende kvalitetsopfølgninger kan vi nemlig sikre en vedvarende høj kvalitet i arbejdet. Derudover får du altid tilknyttet en fast kontaktperson der står til din rådighed 24 timer i døgnet. Han sørger for at din rengøringsaftale kan ændres med et øjebliks varsel, hvis situationen ændrer sig – f. eks hvis du akut har brug for ekstra rengøring e.l.

Har du brug for hjælp fra et miljø- og kvalitetsbevidst rengøringsfirma på Nørrebro? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!