Rengøringsfirma København SV 2450

Søger du et rengøringsfirma i København SV der kan klare den daglige og/eller ugentlige rengøring af dit hjem eller din arbejdsplads? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring har nemlig gennem mere end 30 år leveret kvalitetsrengøring til både private og virksomheder i København SV.

Uanset om du har brug for hjælp til en mindre rengøringsopgave eller ønsker at indgå en større aftale om facility management, har vi den rette erfaring og kapacitet og det rette knowhow til at løfte opgaven. Vi skræddersyer et tilbud til dig med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Vi forsøger at lade vores værdier komme til udtryk i den daglige praksis. Du får f. eks altid tilknyttet en fast kontaktperson der sikrer, at aftalen hele tiden lever op til dine aktuelle ønsker og behov. Derudover bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler for at garantere en miljørigtig rengøring.

Få et bedre og sundere arbejdsmiljø med regelmæssig rengøring

Rengøring er ikke bare for syns skyld – det er vigtigere end som så! Grundig og regelmæssig rengøring er nemlig fundamentet for ethvert sundt indeklima. Faktisk viser tal fra Arbejdsstyrelsen, at et dårligt indeklima kan give en nedgang i produktivitet på 10 % for den gennemsnitlige arbejdstager. Det er derfor ikke blot en investering i dit eget og dine medarbejderes gode helbred at hyre et professionelt rengøringsfirma – det er også en investering der kan give afkast på bundlinjen.

Har du brug for hjælp fra et miljø- og kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København SV? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!