Rengøringsfirma København S 2300

Har du brug for et kompetent rengøringsfirma i København S der har miljø- og kvalitetsbevidsthed øverst på dagsorden? Så er du kommet til det helt rette sted! Dansk Miljørengøring er nemlig et rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen og et knowhow, som de færreste kan matche.

Hos Dansk miljørengøring har vi løst opgaver i alle størrelsesordener – lige fra de mindste rengøringsopgaver til de største facility management løsninger. Uanset om du er privat, erhvervskunde eller offentlig institution, er vi altid klar til at give dig et rigtig godt og skræddersyet tilbud på din rengøringsopgave med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Du er altid garanteret en aftale der fungerer på både kort og lang sigt, når du gør forretninger med os. Vi sørger nemlig for en vedvarende og ensartet høj kvalitet i rengøringsarbejdet vha. løbende kvalitetsopfølgninger. Derudover sørger vi for, at du får tilknyttet en fast kontaktperson som sørger for at justere aftalen, så den hele tiden matcher dine aktuelle ønsker og behov.

100 veluddannede og motiverede medarbejdere

Miljørigtighed betyder mere end svanemærkede rengøringsmidler og bæredygtig rengøring. Arbejdsmiljøet er mindst lige så vigtigt for os! Derfor har vi også godt humør og arbejdsglæde på dagsorden. Den høje motivation blandt vores flere end 100 veluddannede medarbejdere prøver vi at sikre med et godt og sundt arbejdsmiljø og løbende medarbejdersamtaler.

Skal du samarbejde med et miljø- og kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København S? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!