Rengøringsfirma København NV 2400

Søger du et seriøst rengøringsfirma i København NV der kan tage sig af din rengøring? Så er vi den helt rette samarbejdspartner! Dansk Miljørengøring har leveret rengøring af allerhøjeste kvalitet til både private og virksomheder gennem de sidste 30 år. Vi servicerer over 120 faste kunder og beskæftiger ikke færre end 100 veluddannede og motiverede medarbejdere – så mon ikke vi også kan løfte din opgave?

Uanset hvilke behov og ønsker du har, står vi altid klar til at skræddersy en aftale til dig med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

En aftale med os fungerer både på kort og lang sigt. Det sikrer vi vha. løbende kvalitetsopfølgninger der os i stand til at yde en ensartet høj kvalitet på både kort og lang sigt. Derudover får du tilknyttet en fast kontaktperson som sørger for, at aftalen hele tiden tager udgangspunkt i dine aktuelle ønsker og behov.

Vil du gerne identificeres med miljørigtighed? Så er det vores rengøringsfirma, du skal have fat på! Vi har nemlig nogle meget store ambitioner om at blive et af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og har kun svanemærkede samarbejdspartnere. Miljørigtig agering er både en del af vores identitet og en slags sikkerhed for vores og dine medarbejdere, så de ikke kommer i kontakt med skadelige kemikalier.

Vil du gerne samarbejde med et miljø- og kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København NV? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!