Rengøringsfirma København 1000 til 1499

Dansk Miljørengøring er et familieejet rengøringsfirma med mere end 30 år på bagen. I dag servicerer vi over 120 faste kunder og råder over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere.

Igennem årene har vi ydet rengøringsarbejde for såvel små og store erhvervsvirksomheder som institutioner og private i København. Vi har haft mulighed for at arbejde med lidt af hvert lige fra rengøring af helt små kontorbygninger og stuer til store facility management løsninger. I alle opgaver (uanset tørrelse) forsøger vi at levere innovative og intelligente rengøringsløsninger med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Kvalitetsbevidstheden er også en af vores helt store kendetegn. Derfor forsøger vi altid at være først med initiativer der kan sikre den ensartede høje kvalitet i alle ydelser. F. eks får du altid tilknyttet en fast kontaktperson der laver løbende kvalitetsopfølgninger af din opgave. Vi bruger evalueringerne til at målrette og forny vores rengøringsservice, så den passer til dine aktuelle og fremtidige behov.

Vi er et miljørigtigt rengøringsfirma

Miljørengøring indgår ikke i vores navn uden grund. Det er nemlig en indgroet del af vores identitet at have fokus på miljøet både arbejdsmiljøet og naturen. Vi har f. eks som erklæret mål at blive svanemærket som rengøringsfirma som et af meget få firmaer i Danmark. Derfor benytter vi kun svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører. Det betyder nemlig meget for os at sikre, at hverken vores eller dine medarbejdere skal omgås skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer fra billige rengøringsmidler i det daglige. Vil du have professionel rengøring fra et miljø og kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!