Rengøringsfirma Glostrup 2600

Har du vigtigere ting at tage dig til end at bone gulve og rense toiletter? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring er nemlig et traditionsrigt rengøringsfirma i Glostrup som har stor erfaring med alle typer rengøringsopgaver – lige fra de små rengøringsopgaver for private til de store facility management løsninger for virksomheder.

Vi beskæftiger over 100 veluddannede og motiverede medarbejdere der brænder efter at tage sig af din rengøringsopgave. Enhver opgave – stor som lille – bliver udført professionelt og effektivt med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Miljøbevidstheden er mere end blot en del af vores værdisæt i firmaet – det er en stor del af vores identitet. Vi har nemlig som erklæret mål at blive svanemærket rengøringsfirma. Derfor bruger vi udelukkende svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører. Det sikrer et sundt og kemikaliefrit arbejdsmiljø for både vores og dine medarbejdere.

Hvorfor vælge et rengøringsfirma?

Rene og indbydende omgivelser er fundamentet for et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Arbejdsstyrelsen har f. eks lavet undersøgelser der viser, at den gennemsnitlige arbejdstager taber 10 % i produktivitet, hvis han eller hun arbejder i et dårligt indeklima. Det kan betyde et stort tab i årlig indtjening! I de samme undersøgelser konkluderer Arbejdsstyrelsen, at regelmæssig rengøring er den vigtigste enkeltfaktor for det gode indeklima – og rengøringen kan vi jo hjælpe dig med!

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din rengøring? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!