Rengøringsfirma Frederiksberg 2000

Har du hørt om Dansk Miljørengøring? Vi er et kvalitetsog miljøbevidst rengøringsfirma som står på spring for at løse din rengøringsopgave i Frederiksberg! Gennem mere end 30 år i branchen har vi opbygget et knowhow og en erfaring, som de færreste af vores konkurrenter kan matche og det kan du få glæde af!

Vi kan nemlig give fantastiske tilbud på enhver rengøringsopgave lige fra de mindste rengøringsopgaver til private og pensionister til helt store facility management løsninger. Uanset opgavens størrelse leverer vi  altid et kvalitetsbevidst rengøringsarbejde med udgangspunkt i vores kerneværdier :

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Vi har både medarbejderkapacitet og knowhow til at skræddersy en aftale til dig. Det kan være, du vil have rengøringen udført i løbet af weekenden, så du kan starte ugen rent? Det kan også være du vil have udført rengøringen i løbet af ugen? I de tidlige morgentimer eller de sene aftentimer? Det er helt op til dig!

Rengøring sikrer sundt og produktivt arbejdsmiljø

Ifølge tal fra Arbejdsstyrelsen mister den gennemsnitlige arbejdstager 10 % i ydeevne, hvis han/hun arbejder i et dårligt indeklima. Det er altså rigtig mange penge i tabt årlig indtjening! Men der er heldigvis råd for sagen. Arbejdsstyrelsen konkluderer nemlig, at regelmæssig rengøring er den vigtigste forudsætning for et godt indeklima og det kan vi jo hjælpe dig med!

Vil du have et skræddersyet tilbud på din rengøring fra et miljø- og kvalitetsbevidst rengøringsfirma i Frederiksberg? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!