Rengøringsfirma Brøndby 2605

Har du brug for et rengøringsfirma i Brøndby der kan tage sig af den daglige eller ugentlige rengøring? Så har du fundet den rette samarbejdspartner i Dansk Miljørengøring! Vi har leveret kvalitetsrengøring til både private og virksomheder gennem mere end 30 år i branchen.

Vi kan klare alt i rengøring – lige fra de mindste rengøringsopgaver til de helt store facility management løsninger. Uanset opgavens størrelse står vi altid klar til at skræddersy en aftale til dig med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Miljøbevidstheden i firmaet går faktisk en del ud over det sædvanlige. Dansk Miljørengøring har nemlig som erklæret mål at blive et af ekstremt få svanemærkede rengøringsfirmaer i Danmark. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og har kun svanemærkede samarbejdspartnere.

Vi gør ikke rent for sjov

Selvom vi har et slogan der hedder “vi gør ikke rent for sjov”, er der altid højt humør hos vores medarbejdere, når de går på arbejde om morgenen. Vi forsøger nemlig at skabe et sundt og sikkert og motiverende arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Det gode arbejdsmiljø og høje humør er også en vigtig del af vores vision om at skabe en tæt relation mellem rengøringspersonale og kunder.

Vil du have rengøring fra et rengøringsfirma i Brøndby der sætter kvalitet, miljø og trivsel øverst på dagsordenen? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!