Rengøringsfirma Albertslund 2620

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i Albertslund? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring yder nemlig kvalitetsrengøring til både private, erhvervskunder og offentlige institutioner i Albertslund.

Gennem mere end 30 år i branchen har vi løst mange forskellige opgaver – lige fra små rengøringsopgaver til store facility management løsninger. Derfor kan vi uden tvivl også løse din rengøringsopgave! Som kunde hos os er du altid garanteret et skræddersyet tilbud med udgangspunkt i vores kerneværdier:

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Vi sikrer en ensartet høj kvalitet igennem hele forløbet. Der bliver f. eks lavet løbende kvalitetsopfølgninger vha. en fast kontaktperson som har det fulde ansvar for din opgave. Din kontaktperson sørger desuden for, at aftalen hele tiden bliver justeret, så den altid passer til dine aktuelle ønsker og behov.

Fokus på miljørigtig rengøring

Dansk Miljørengøring har miljørigtighed som mere end blot en kerneværdi. Miljøet er snarere en del af vores identitet. Vi har f. eks som erklæret mål at blive en af meget få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi kun svanemærkede rengøringsmidler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører.

Er miljørigtighed og ansvarlighed også en del af din identitet? Så sender du et stærkt signal til omverden ved at indgå en aftale med Dansk Miljørengøring!

Har du brug for rengøring fra et kvalitets- og miljøbevidst rengøringsfirma i Albertslund? Så kontakt os på tlf. 49 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!