Dansk Miljørengøring et rengøringsfirma med stor erfaring

Dansk Miljørengøring er et traditionsrigt rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring med rengøringsarbejde for små og store erhvervsvirksomheder, institutioner og private. Siden firmaet blev stiftet som et mindre familieforetagende i 1981, er der sket en del – men det store fokus på kvalitet og miljøvenlighed er bevaret.

Vi løser alle rengøringsopgaver – store som små – på samme måde: med et stort fokus på høj kvalitet og miljøbevidsthed. Og vi har innovative og smarte løsninger der passer til små selvstændige rengøringsløsninger såvel som store facility-management løsninger. Du kan f. eks hyre os, hvis du har brug for hjælp til:

  • Erhvervsrengøring til små og store virksomheder
  • Vinduespolering
  • Entreprenør rengøring
  • Rengøringer ved flytninger
  • Rengøring til private
  • Rengøring til pensionister

Vi har kunden i fokus

Rengøring er ikke bare rengøring – i hvert fald ikke for os. Et rengøringsfirma er ingenting uden sine kunder, og derfor prioriterer vi vores kunderelationer meget højt. Det gør vi bl.a. ved at lave regelmæssige kvalitetsopfølgninger på alt udført arbejde og vha. en tæt kommunikation med kunderne.

Og hvad betyder det så i praksis? Jo, det betyder, at vi skræddersyer en aftale til dig med udgangspunkt i dine behov og krav, hvor du bl.a. bliver præsenterer for konkrete og smarte løsninger. Disse løsninger kan desuden løbende tilpasses dine skiftende behov og ønsker, fordi du får tilknyttet en personlig kontaktperson, der har ansvar for den pågældende opgave, og som du altid kan få fat på.

Det sikrer, at kontrakten kommer til at fungere både på kort og lang sigt. Hos Dansk Miljørengøring har vi i øjeblikket 120 faste kunder og kan prale af ikke at have mistet én eneste kunde til en konkurrent i løbet af de sidste 30 år. Noget må vi altså gøre rigtigt – så mange kunder kan vel ikke tage fejl?

Rengøring sikrer sundt og effektivt arbejdsmiljø

Rengøring betyder noget forskelligt for alle. For nogle er det et nødvendigt onde; for andre er renhed og orden en del af identiteten. Alle har dog behov for rene og indbydende omgivelser, da det er fundamentet for et sundt og effektivt arbejdsmiljø. Ved at investere i et godt indeklima på arbejdspladsen sender man også et stærkt signal til sine medarbejdere om, at man interesserer sig for deres helbred.

Vi er et rengøringsfirma med en unik erfaring og et stort know-how om rengøringsarbejde der udspringer af mere end 30 år i branchen. Gennem årene har vi udviklet processer og metoder, og vi har uddannet dygtige medarbejdere, der sikrer en professionel og ensartet kvalitet i alle ydelser med fokus på detaljen.

Derfor kan vi altid levere en gennemtænkt rengøringsløsning, hvor der er styr på alle aspekter og som holder 100 %.

Fokus på den miljørigtige rengøring

Vores navn, “Dansk Miljørengøring”, kommer ikke af ingenting. Miljøet er nemlig en afgørende del af vores identitet, og vi arbejder benhårdt på at blive svanemærket som rengøringsfirma som et af ekstremt få rengøringsfirmaer i Danmark.

Derfor benytter vi kun de mest miljøvenlige og svanemærkede rengøringsprodukter, leverandører og renserier.

Mange glemmer også, at miljø er mere end træer og grønt græs. Miljø er også arbejdsmiljø, og et godt arbejdsmiljø er forudsætning for medarbejdertrivsel. Derfor prioriterer vi arbejdsmiljøet ekstremt højt for os selv og vores kunder.

Vi går ind for, at det skal være sundt og sikkert at gå på arbejde – hver dag! Selvom vi har et slogan der hedder “vi gør ikke rent for sjov”, er der derfor altid godt humør på vores arbejdsplads som følge af det gode arbejdsmiljø. Derfor går vores medarbejdere altid på arbejde hos kunderne med en glæde og et humør der sikrer den høje kvalitet og giver en nær kunderelation.

Det lyder måske som en gammel kliché, men man kommer altså rigtig langt med et smil og lidt godt humør.

Sjællands dygtigste rengøringsfirma

Kvalitet, miljø, service og intelligente løsninger. Indenfor disse områder forsøger vi at være trendsættende og sætte standarden for rengøringsfirmaer på Sjælland og i hele Danmark.

Vi leverer kvalitetsbevidst arbejde med udgangspunkt i vores kerneværdier.

  • Ansvar, tillid, rummelighed og fleksibilitet i arbejdet
  • God kommunikation eksternt og internt
  • Høj kunde- og medarbejdertilfredshed
  • Stor miljøbevidsthed

Kan du nikke anerkendende til vores værdier, og mangler du professionelt rengøringsarbejde? Så kontakt os og indhent et tilbud ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ring på tlf. 49 18 03 33.