Kontorrengøring Vesterbro 1500 til 1799

Har du brug for professionel kontorrengøring til din virksomhed på Vesterbro? Så er du kommet til det rette sted!

Dansk Miljørengøring er nemlig et traditionsrigt rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen. Gennem årene har vi opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed, som kun de færreste rengøringsfirmaer i Danmark kan matche. Derfor kan vi opstille en række garantier for vores kunder, f. eks:

Altid uddannet personale

  • Et kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • En stor miljøbevidsthed og brug af miljørigtige produkter
  • Et gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine krav og behov
  • En regelmæssig kvalitetsopfølgning og en tæt dialog

Hos Dansk Miljørengøring har vi fokus på den nære kunderelation og -kommunikation. Derfor får du altid tilknyttet en fast kontaktperson som sikrer, at kontorrengøringen matcher dine aktuelle behov og ønsker. På den måde kommer kontrakten til at fungere i både det korte og lange løb.

Bedre arbejdsmiljø til dig og dine medarbejdere

Et godt arbejdsmiljø hænger uvægerligt sammen med et godt indeklima. Og grundstenen i ethvert godt indeklima er rengøring der fjerner støv, skidt og bakterier fra luften, jorden og overflader. Vi sikrer et sundt og produktivt indeklima for dine medarbejdere vha. miljørigtig kontorrengøring med svanemærkede rengøringsmidler. Det nedsætter sygefraværet og øger produktiviteten. Og vent og se – i sidste ende kan det blive en overskudsforretning for dig at investere i professionel kontorrengøring.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre og gladere arbejdsmiljø? Så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ved at ringe på tlf. 49 18 03 33.