Kontorrengøring Vallensbæk 2625

Vidste du, at rene og indbydende omgivelser er fundamentet for et sundt og effektivt arbejdsmiljø? Grundig kontorrengøring mindst én gang om ugen fjerner nemlig skadelige bakterier fra overfladerne og støv fra luften, hvilket alt sammen er med til at forbedre indeklimaet. Og et bedre indeklima fører i sidste ende til overskud på bundlinjen i form af højere produktivitet, mindre sygefravær og større arbejdsglæde.

Hos Dansk Miljørengøring har vi en unik erfaring og et stort know-how om rengøringsarbejde der udspringer af mere end 30 år i branchen. Vi kan garantere en professionel og ensartet kvalitet i alle ydelser og en gennemtænkt og innovativ rengøringsløsning, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

<h2>Indgår du en aftale med os, er du f. eks garanteret:</h2>

  • Kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Stor miljøbevidsthed og brug af miljørigtige produkter
  • Gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine krav og behov
  • Regelmæssig kvalitetsopfølgning og tæt dialog

Du får desuden altid en fast kontaktperson tilknyttet som sørger for regelmæssig kvalitetsopfølgning af det udførte arbejde. Det sikrer bl.a., at vi løbende og problemfrit kan justere kontrakten, så den passer til dine aktuelle behov og ønsker.
Fokus på den miljørigtige rengøring
Dansk Miljørengøring har et erklæret mål om at blive én blandt ekstremt få danske svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor benytter vi kun svanemærkede midler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører. Og vi erstatter ikke kun de skadelige kemiske stoffer fra arbejdsmiljøet med neutrale og miljørigtige alternativer for miljøets skyld – det er i lige så høj grad for at sikre vores og dine ansattes gode helbred!

Har du brug for ansvarlig og bæredygtig kontorrengøring med fokus på den høje kvalitet og den gode service i Vallensbæk? Så ring til os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud