Kontorrengøring Valby 2500

Kunne du ikke tænke dig at sætte dig ind til skrivebordet mandag morgen og blive mødt af en dejlig duft fra miljørigtige (naturligvis) rengøringsprodukter og ikke mindst et skinnende rent kontor? Vil du gerne tage hånd om dine ansattes helbred med et rent og sundt arbejdsmiljø? I så fald er du kommet til det rette sted.

Dansk Miljørengøring har nemlig ydet kvalitetsbevidst kontorrengøring for erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner m.fl. af alle størrelser siden 1981. Igennem de mange år i branchen har vi opbygget en faglig stolthed og et know-how der ikke kan matches af noget andet rengøringsfirma i København og omegn. Det betyder, at du altid er sikret en gennemtænkt og effektiv rengøringsløsning i form af et veltilrettelagt arbejdsprogram, når du gør forretninger med os.

Dygtige medarbejdere hos DKMR

Vi beskæftiger mere end 100 dygtige og veluddannede medarbejdere – hvoraf en del er PET-godkendte – som alle brænder for servicefaget og for at levere kontorrengøringer af allerhøjeste kvalitet. Vores store mandskab betyder, at vi kan arbejde på alle tidspunkter af døgnet, og dermed skræddersy en aftale om kontorrengøring der passer til lige netop din virksomheds behov.

Det er bl.a. en tæt kunderelation og -kommunikation, og et stort fokus på kvalitetsløsninger, der gør, at vi i dag har ikke mindre end 120 faste aftaler om kontorrengøring, samt at vi aldrig har mistet en kunde til et konkurrerende rengøringsselskab.
For os er kontorrengøring nemlig meget mere end blot en tillidssag. Vi mener f. eks, at du har krav på dokumentation for det udførte arbejde. Derfor tilbyder vi alle vores kunder – store som små – en tæt og regelmæssig kvalitetsopfølgning på det udførte arbejde.

Hyr os til din kontorrengøring i Valby og få en ren og sund arbejdsplads – det er første skridt på vejen mod et godt og produktivt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere!