Kontorrengøring Taastrup 2630

Danser støvet på reolen? Er skrivebordet fedtet? Så har du nok brug for professionel kontorrengøring fra Dansk Miljørengøring! Kontoret er nemlig en bakteriemagnet af de helt store, og når vi får pillet os i næsen og øret og kløet os i håret et par gange i løbet af dagen, spreder vi tusindvis af bakterier til kontoret. Og de forsvinder ikke af sig selv!

Men den sag klarer vi snildt hos Dansk Miljørengøring. Vi har gennem mere end 30 år i branchen, opbygget et unikt know-how og en kvalitetsbevidsthed inden for kontorrengøring, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Derfor kan vi i dag opstille en række garantier for vores kunder, f. eks:

DKMR har altid uddannet personale

  • Kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Stor miljøbevidsthed og brug af miljørigtige produkter
  • Gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine krav og behov
  • Regelmæssig kvalitetsopfølgning og tæt dialog

Du får desuden en fast kontaktperson, som laver regelmæssig kvalitetsopfølgning af det udførte arbejde og står for kontakten med dig. Den tætte kundekontakt betyder, at vi hurtigt kan justere kontrakten, hvis dine behov eller ønsker ændrer sig.
Miljørigtig rengøring er del af vores identitet
Dansk Miljørengøring har et erklæret mål om at blive et svanemærket rengøringsfirma. Derfor benytter vi kun svanemærkede midler og samarbejder kun med svanemærkede leverandører.

Ved at undgå at benytte de gængse skadelige rengøringskemikalier på din arbejdsplads sikrer vi nemlig både dine og vores ansattes gode helbred – og det har topprioritet for os!

Går du også op i kvalitet og god service? Og har du brug for kompetent og bæredygtig kontorrengøring i Taastrup? Så ring til os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder.