Kontorrengøring Rødovre 2610

Hvorfor egentlig bruge penge på en fast aftale om kontorrengøring med et professionelt firma? Du kunne uden tvivl godt finde bedre områder at bruge pengene på, synes du selv. Men faktisk er det ret afgørende for indeklimaet på arbejdspladsen, at der hyppigt bliver gjort rent.

Undersøgelser foretaget af Arbejdsstyrelsen konkluderer nemlig, at der skal gøres rent mindst én gang om ugen (og helst oftere), da støv, snavs og bakterier hurtigt ophober sig. Det usunde miljø kan medføre hovedpine og vejrtrækningsproblemer og dermed give mere sygefravær blandt dine ansatte, så du kommer til at tabe en stor fortjeneste. I sidste ende er en investering i kontorrengøring en investering i dit eget og dine ansattes helbred – og det kan altid betale sig!

Rengøring på et solidt fundament

Vores kontorrengøring tager udgangspunkt i et veltilrettelagt arbejdsprogram, der bygger på et solidt fundament af erfaring, behændighed og kvalitetsbevidsthed, som er perfektioneret gennem 30 års erfaring i rengøringsbranchen. Vi skræddersyer gerne en aftale om kontorrengøring til dig, så du og dine medarbejdere kan møde ind på et rent, velduftende og bakteriefrit kontor om morgenen uden at være blevet forstyrret af vores arbejde – og vi leverer dokumentation for arbejdet vha. tæt kundekontakt og løbende kvalitetsopfølgninger.

Tag første skridt mod et sundere og bedre indeklima på arbejdspladsen i Rødovre – kontakt os og indhent et tilbud på din kontorrengøring.