Kontorrengøring på Østerbro 2100

Hoster og harker du dig igennem arbejdsdagen på dit kontor på Østerbro? Eller gør dine ansatte? Så er det nok et tegn på, at du har brug for professionel hjælp til kontorrengøring. Vi hjælper dig med at få et skinnende rent kontor og et sundt og rent arbejdsmiljø til dig selv og dine ansatte!

Dansk Miljørengøring har mere end 30 års erfaring med kontorrengøring. Vores stab på omkring 100 medarbejdere servicerer i øjeblikket flere end 120 faste kunder, og vi har opbygget lidt af et know-how indenfor kontorrengøring gennem årene. Derfor kan vi opstille en imponerende række af garantier for vores kunder, f. eks:

Kvalitetsbevidste og motiverede rengøringsmedarbejdere

En stor miljøbevidsthed og udelukkende brug af svanemærkede rengøringsprodukter, leverandører og renserier.
Et gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine ønsker og behov
Regelmæssig kvalitetsopfølgning og tæt dialog

Du får desuden tilknyttet en fast kontaktperson, som sikrer en regelmæssig kvalitetsopfølgning og sørger for, at rengøringen hele tiden passer med dine aktuelle ønsker og behov.
Kontorrengøring med fokus på den gode etik
Vi kæmper benhårdt for at blive et af ekstremt få svanemærkede rengøringsfirmaer. Derfor bruger vi udelukkende de mest miljøvenlige svanemærkede midler for at skåne vores egne og dine ansattes helbred for giftige rengøringskemikalier.

Kemiske stoffer i arbejdsmiljøet kan nemlig medføre døsighed, hovedpine og koncentrationsbesvær på kort sigt, men kan faktisk også have langt mere alvorlige konsekvenser i form af skader i luftvejene, kræft, allergier m.fl. ved flere års påvirkning. En aftale indgået med os om kontorrengøring er derfor en investering i dit eget og dine ansattes gode helbred – og det kan altid betale sig!

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med kontorrengøring på Østerbro? Så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ved at ringe til os på tlf. 49 18 03 33.