Kontorrengøring på Nørrebro 2200

Vidste du, at der i gennemsnit er ikke færre end 3249 bakterier på én kvadratcentimeter af det gennemsnitlige skrivebord? I løbet af en arbejdsdag får man spredt et imponerende antal bakterier på kontoret. Og hvis de ikke bliver fjernet regelmæssigt (mindst én gang om ugen), kan de hurtigt udvikle sig til sygdomsbærende bakterier.

Dansk Miljørengøring har efter mere end 30 år i rengøringsbranchen opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed, som kun de færreste rengøringsfirmaer i Danmark kan matche. Vi kan bl.a. tilbyde dig en aftale om kontorrengøring, hvor du er garanteret:

● Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
● Et kvalitetsbevidst og engageret rengøringspersonale
● Miljøbevidst rengøring med udelukkende brug af svanemærkede produkter og svanemærkede leverandører
● Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol

Altid fast kontaktperson

Derudover får du altid tilknyttet en fast kontaktperson der har ansvar for din opgave og som sikrer en regelmæssig kvalitetsopfølgning på det udførte arbejde. Det giver os mulighed for hurtigt at justere og forny aftalen, så den passer til dine aktuelle behov.
Få et sundt og produktivt arbejdsmiljø
Hos Dansk Miljørengøring kan vi hjælpe dig med at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø for dig selv og dine ansatte. Vi vasker alle overfladerne grundigt med de rette miljørigtige og svanemærkede midler. Det sikrer, at hverken vores eller dine ansatte kommer i nærheden af de skadelige rengøringskemikalier, som mange rengøringsfirmaer gør brug af. Det sikrer et lavere sygefravær og et arbejdsmiljø med bedre luft og indeklima – og et garanteret højere humør.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – det er første skridt på vejen mod en ren og sund arbejdsplads og et produktivt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere på Nørrebro!