Kontorrengøring København SV 2450

Et godt indeklima har stor betydning for sygefraværet og produktiviteten på enhver arbejdsplads! Ifølge tal fra arbejdsstyrelsen kan det faktisk betyde 10 % i tabt arbejdsevne, hvis man opholder sig på et kontor med et dårligt indeklima.
Men det kan heldigvis forebygges med grundig kontorrengøring mindst én gang om ugen! Og foruden et bedre indeklima har det også stor signalværdi, når du tænker på dine ansattes helbred ved at tegne en aftale med et rengøringsfirma: win-win!

Dansk Miljørengøring er et traditionsrigt og familieejet firma der har været i branchen siden 1981. Gennem de mange år har vi udviklet et know-how og en erfaring, som de færreste af vores konkurrenter i branchen kan matche. Derfor kan vi i dag tilbyde vores kunder væsentlig mere, f. eks:

Altid høj kvalitet hos DKMR

  • Kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Stor miljøbevidsthed og brug af miljørigtige produkter
  • Gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine krav og behov
  • Regelmæssig kvalitetsopfølgning og tæt dialog

En vigtig del af vores service er den tætte kundekontakt. Derfor får du altid en fast kontaktperson tilknyttet. Din kontaktperson skal sikre den høje kvalitet i den pågældende opgave og hele tiden sørge for at justere kontrakten, så den passer til dine aktuelle ønsker og behov.
Få et bedre arbejdsmiljø med kontorrengøring
Hos Dansk Miljørengøring sætter vi arbejdsmiljø over alt andet. Det betyder bl.a., at vi har erstattet de skadelige kemikalier, man normalt bruger til rengøring med svanemærkede produkter, samt at vi kun samarbejder med svanemærkede leverandører. Det sikrer både vores og dine ansattes gode helbred.

Vil du forbedre arbejdsmiljøet for dig selv og dine ansatte på din kontorplads i København SV? Så har du brug for professionel kontorrengøring fra Dansk Miljørengøring. Ring til os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud.