Kontorrengøring København S 2300

Danser nullermændene på reolen? Er skrivebordet fedtet? Hoster du meget i løbet af dagen? Har du svært ved at koncentrere dig? Hvis du kan svare ja til nogle af de ting, har du nok brug for professionel kontorrengøring!

Når du bestiller kontorrengøring hos Dansk Miljørengøring, får du en skræddersyet og innovativ løsning der passer til lige præcis dine behov. Gennem mere end 30 år i branchen har vi opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed der er helt unik, og vi kan f. eks tilbyde:

Altid god service

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Miljøbevidst rengøring med svanemærkede rengøringsmidler
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol

Når du indgår en aftale med os, får du desuden tilknyttet en fast kontaktperson, som bl.a. sikrer en regelmæssig kvalitetsopfølgning på det udførte arbejde. På den måde kan vi garantere, at kontorrengøringen hele tiden sker i overenstemmelse med dine aktuelle ønsker og behov.
Hvorfor investere i kontorrengøring?
Men hvorfor egentlig investere i kontorrengøring? De fleste virksomheder har jo i forvejen et stramt budget og bestemt ikke brug for endnu en post på budgettet – men det har de faktisk! Undersøgelser fra Arbejdstilsynet viser nemlig, at langt de fleste virksomheder i landet har et dårligt indeklima, som kan give et tab af ydeevne på op mod 10 % for arbejdstageren. Foruden det moralske ansvar for sine ansattes helbred, er det altså rigtig mange penge der går tabt i sygefravær og nedsat produktivitet!

Høst fordelene ved et bedre indeklima og arbejdsmiljø på din kontorplads i København S allerede i morgen! Ring til os på tlf. 49 18 03 33, eller udfyld kontaktformularen herunder – vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud!