Kontorrengøring København NV 2400

Vil du gerne sikre dig selv og dine ansatte et bedre og mere produktivt arbejdsmiljø? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring skræddersyer nemlig en aftale om miljørigtig og professionel kontorrengøring der matcher dine behov.

Dansk Miljørengøring er et traditionsrigt firma med mere end 30 års erfaring. Gennem de mange år har vi har vi opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed inden for kontorrengøring der er helt unik, og som de færreste af vores konkurrenter kan matche.

Når du indgår en aftale med os, får du f. eks:

  • Et innovativt og skræddersyet arbejdsprogram der passer til dine behov
  • Et kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Miljøbevidst rengøring med svanemærkede rengøringsmidler
  • Tæt og løbende dialog med kvalitetsopfølgning og kontrol

Vi sørger desuden for, at du får tilknyttet en fast kontaktperson. Han skal holde øje med arbejdsgangen og bl.a. sikre en regelmæssig kvalitetsopfølgning på det udførte arbejde. Det sikrer, at vi løbende kan justere kontrakten, så den er afstemt med dine aktuelle ønsker og behov.
Hvorfor investere i professionel kontorrengøring?
Det er en rigtig god idé at investere i kontorrengøring! Undersøgelser fra Arbejdsstyrelsen viser nemlig, at der skal gøres rent mindst én gang om ugen, hvis man vil have et godt indeklima. De konkluderer samtidig, at alt for mange virksomheder har et usundt indeklima, hvilket bl.a. kan medføre hovedpine og vejrtrækningsproblemer og give mere sygefravær blandt dine ansatte. I sidste ende er kontorrengøring altså en investering i dit eget og dine ansattes helbred – og det kan altid betale sig!

Tag første skridt mod et sundere og bedre indeklima på din arbejdsplads i København NV – kontakt os på tlf. 43 18 03 33 eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din kontorrengøring.