Kontorrengøring København 1000 til 1499

Er du en af de mange virksomheder i København der har brug for professionel kontorrengøring? Så er du kommet til det rette sted! Dansk Miljørengøring specialiserer sig nemlig i miljørigtig og højkvalitets kontorrengøring.

Vi er et traditionsrigt rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen. Gennem de mange år har vi opbygget et know-how og en kvalitetsbevidsthed, som kun de færreste rengøringsfirmaer i Danmark kan matche. Derfor er du altid sikret en innovativ løsning der passer perfekt til din virksomhed, når du gør forretninger med os. Vi garanterer f. eks:

Kvalitetsopfølgning og god dialog

  • Kvalitetsbevidst og uddannet rengøringspersonale
  • Stor miljøbevidsthed og brug af miljørigtige produkter
  • Gennemtænkt og fleksibelt arbejdsprogram med udgangspunkt i dine krav og behov
  • Regelmæssig kvalitetsopfølgning og tæt dialog

Vi har et stort fokus på den tætte og gode kundekommunikation, og du får f. eks altid en fast kontaktperson tilknyttet. Han sikrer, at kontrakten løbende justeres, så den matcher dine aktuelle behov og ønsker.

Miljørigtig kontorrengøring for helbredets skyld

Vores kerneværdi er miljørigtig kontorrengøring. Derfor arbejder vi kun med svanemærkede rengøringsprodukter og samarbejder kun med svanemærkede leverandører og renserier. Det sikrer et sundt arbejdsmiljø for såvel vores som dine medarbejdere med et lavere sygefravær og højere produktivitet – og ikke mindst et højere humør.

Vil du sikre dig Københavns bedste kontorrengøring? Så modtag et skræddersyet tilbud ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ved at ringe på tlf. 49 18 03 33.