Kontorrengøring Glostrup 2600

Der er mange gode grunde (både æstetiske og helbredsmæssige) til at investere i kontorrengøring til din arbejdsplads. Det er f. eks en hel del rarere og sundere at opholde sig på et kontor der er rengjort, men det er også et stærkt signal at sende til dine medarbejdere, at du er villig til at investere i deres helbred ved at sikre et godt indeklima på arbejdspladsen. Der er faktisk kun fordele ved at indgå en fast aftale om kontorrengøring med en professionel leverandør.

Kvalitets service hos DKMR

Hos Dansk Miljørengøring har vi gennem mere end 30 år opbygget en unik erfaring og et stort know-how om kontorrengøring. Hvis du hyrer os til arbejdet, er du derfor sikret en gennemtænkt rengøringsløsning, hvor der er styr på alle aspekter vedr. arbejdet og fokus på den store kundetilfredshed. Det sikrer vi bl.a. ved at lave regelmæssige kvalitetsopfølgninger på alt udført arbejde og vha. en tæt kunderelation og -kommunikation.

Kontakt os allerede i dag og få en skræddersyet aftale om kontorrengøring af din virksomhed i Glostrup! Vi kan stensikkert flikke et tilbud sammen til dig der passer dig, så du og dine medarbejdere kan møde ind på en ren og sund arbejdsplads hver eneste morgen!